Παρουσίαση προϊόντων

Η λειτουργία του χρονοπρογραμματισμού στα δικτυακά πολύπριζα Netio

Τι είναι ο χρονοπρογραμματισμός;

Η λειτουργία του χρονοπρογραμματισμού της Netio σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις εξής ενέργειες (On/Off/Επανεκκίνηση) αυτομάτως βασισμένο σε ώρα και μέρα. Για παράδειγμα να ανοίγει στις 9π.μ. και να κλείνει στης 10μ.μ.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές στο πώς να προγραμματίσετε αυτές τις λειτουργίες (Web interface, Lua scripting…)

Που χρησιμεύει ο χρονοπρογραμματισμός;

Η λειτουργία του χρονοπρογραμματισμού σας βοηθά να εξοικονομήσετε πόρους και χρόνο, όταν κλείνουν αυτομάτως οι πρίζες που δεν χρειάζεστε.

Web Interface συσκευής: Λειτουργία χρονοπρογραμματισμού

Πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία είναι να σιγουρέψετε πως οι ρυθμίσεις της ώρας είναι σωστά διαμορφωμένες. Μπορείτε να το συγχρονίσετε χειροκίνητα ή να συγχρονιστεί αυτόματα μέσω του NTP server.

Μπορείτε να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα και αργότερα, να αναθέσετε αυτό το πρόγραμμα σε κάθε power output.

Στο Web interface, υπάρχει ένα απλο εργαλείο, με το οποίο μπορείτε εύκολα να βάλετε την σωστή ώρα και μέρα. Επιπλέον με αυτό το εργαλείο δεν χρειάζετε να είστε προγραμματιστής για να το εγκαταστήσετε.

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε τον καθορισμό του χρονοπρογραμματισμού μόνο τις εργάσιμες μέρες.

netio

netio


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol, το MyLoneWorkers και το SpotyPal) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας