Παρουσίαση προϊόντων

Το RUT850 της Teltonika στο Plantron

Το 4G router που χρησιμοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία στις υπηρεσίες ταξί της Πράγας

Το RUT850 είναι ένα συμπαγές με λεπτό σχεδιασμό LTE wireless router. Υποστηρίζει τα τελευταία IEEE802.11n και IEEE802.11b/g WLAN standards και δίνει ασύρματο transmitting και receiving rate έως και 150 Mbps. LTE – έως και 150 Mbps DL και 50 Mbps UL.

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε μικρά οχήματα ή λεωφορεία, φορτηγά και άλλα βαρέα μεταφορικά μέσα, τα οποία χρησιμοποιούν 24V μπαταρία. Αυτό επιτυγχάνεται με την ευρεία προστασία εύρος τάσης εισόδου και τάση αύξησης – και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό προστασίας από υπέρταση. Η πρίζα διαθέτει διακόπτη ανάφλεξης στη ψηφιακή είσοδο, η οποία ελέγχει την λειτουργία (κατάσταση αναστολής) του δρομολογητή.

Τα RUT850 είναι ιδανικά στο να τοποθετούνται σε τέτοια σημεία του οχήματος ώστε να μην δημιουργούν αισθητικό πρόβλημα και ταυτόχρονα να είναι πολύ πρακτικά, όπως για παράδειγμα στην περίτπωση των ταξί, σε ένα ύψος που καθιστά πολύ απίθανο να πληγούν από τις αποσκευές.

rut850_taxi_cab

Πολύ πρόσφατα το RUT850 χρησιμοποιήθηκε για τις υπηρεσίες ταξί της Πράγας και την παροχή Wi-Fi internet στους επιβάτες.

Λύση & Οφέλη που προσφέρει το RUT850 της Teltonika

teltonika-networking

Η ιδανικότερη λύση είναι να αποκτήσετε έναν αξιόπιστο δρομολογητή 4G που μπορεί να παρέχει πρόσβαση WiFi και ταυτόχρονα να είναι πιστοποιημένος για χρήση σε αυτοκίνητα. To 4G router RUT850 της Teltonika μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό και ακόμη περισσότερα. Ο πελάτης κάνει αποτελεσματική χρήση του compact σχεδιασμού του, που εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση αλλά και κομψή εμφάνιση. Οι δύο εξωτερικές κεραίες LTE παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σήματος όπου και αν ταξιδεύει το αυτοκίνητο και η εσωτερική κεραία WiFi εξασφαλίζει γρήγορη σύνδεση στο Internet για χρήστες WiFi. Το ρούτερ RUT850 της Teltonika μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση στο Internet αλλά και για την ασύρματη σύνδεση οποιασδήποτε δικατυακής συσκευής.

Το RUT850 υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα IEEE802.11n και IEEE802.11b/g WLAN και να παρέχει ασύρματη ταχύτητα λήψης και μετάδοσης έως 150 Mbps. Με την υποστήριξη των τελευταίων IEEE802.11n και WLAN IEEE802.11b / g προτύπων μπορείτε να είστε βέβαιοι, ότι θα έχετε ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας LTE. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο οικογενειακό ταξίδι, ένα σημείο κάμπινγκ ή την ανάγκη για πρόσβαση σε ένα back-end στο γραφείο – το RUT850 σας έχει καλύψει. Συνδέστε πολλαπλές συσκευές, να παρακολουθήσετε ταινίες, βίντεο συνεχούς ροής, ή συνδεθείτε στον απομακρυσμένο εξοπλισμό παρακολούθησης με ευκολία.

Υποστήριξη του RMS (Remote Management Software)

Το RUT850 υποστηρίζει την χρήση του λογισμικόυ απομακρυσμένης διαχείρισης της Teltonika, RMS Software.

Διαχειριστείτε του δρομολογητές του στόλου σας από απόσταση. Με την πλήρη υποστήριξη του κεντρικού συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης Teltonika θα είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση, τον έλεγχο και την παρακολούθηση και διαχείριση όλων των δρομολογητών σας μέσα σε μια ενιαία πλατφόρμα.

rms-support

Υποστήριξη GPS

Το RUT850 στην έκδοσή του με GNSS, έχει επίσης την δυνατότητα να υποστηρίζει υπηρεσίες θέσης GPS και λειτουργία γεωφράχτη (geofencing).

gps-support

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol, το MyLoneWorkers και το SpotyPal) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Teltonika 3G/4G routers

Τα GSM routers της Teltonika, είναι τα πιο κατάλληλα για εφαρμογές που απαιτούν πρόσβαση στο internet από απομακρυσμένα σημεία, όπως σε οχήματα, λεωφορεία, σκάφη αναψυχής, πλοία, φωτοβολταϊκά πάρκα, αιολικά πάρκα, αγροτικές εγκαταστάσεις, θερμοκήπια κλπ.

teltonika-routers

Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας