ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η καλά συντονισμένη ομαδική εργασία μιλάει για εμάς


Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα PLANTRON απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση ή ιδιώτη που θέλει να αποκτήσει επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα από επώνυμους και καταξιωμένους κατασκευαστές.

Ποιοι είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Terracom A.E. και έχει στόχο να προσφέρει στην ελληνική και ξένη αγορά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και τεχνολογική υπεροχή.

Στόχος του Plantron είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες της συνοδευόμενη από υψηλού επιπέδου υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Η σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους πελάτες της ανταγωνιστικές τιμές διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρει ο επώνυμος υψηλής τεχνολογίας επαγγελματικός ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

To ηλεκτρονικό κατάστημα τηρεί όλες τις ισχύουσες διατάξεις νόμων και εγκυκλίων που αφορούν τις συμβάσεις από απόσταση και έχει εγγραφεί στο σχετικό Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν «Συμβάσεις από απόσταση» με αριθμό 869/12. Το Μητρώο Προμηθευτών ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 2251/1994, το οποίο τηρείται από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (πρώην Υπουργείο Ανάπτυξης).

  • Επωνυμία: Terracom A.E.
  • ΑΦΜ:099533677
  • ΔΟΥ: Ιωαννίνων
  • Αριθμός ΓΕΜΗ: 30327529000