Προνόμια Συνεργασίας

Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας για συνεργασία!!!

Σε αυτή την ενότητα, σας παρουσιάζουμε τους διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας, τις δυνατότητες αμοιβαίας υποστήριξης καθώς και τα αμοιβαία οφέλη που εδώ και χρόνια μας κάνουν να πιστεύουμε πως...

 

Μαζί μπορούμε καλύτερα...

Ειδικές τιμές χονδρικής συνεργάτη

Όλο το δίκτυο συνεργατών μας μπορεί να προμηθεύεται τις μοναδικές συσκευές μας σε τιμές χονδρικής συνεργάτη.

Ειδικές προσφορές και Use Cases

Άμεση ενημέρωση και συχνές ειδικές προσφορές μόνο για επαγγελματίες ώστε να μπορείτε να προσφέρετε φθηνές και συνάμα στην αιχμή της τεχνολογίας λύσεις στο πελατολόγιό σας κερδίζοντας πολλούς πόντους στον ανταγωνισμό. Παράλληλα θα έχετε ενημέρωση για project που υλοποιούμε αλλά και εργαλεία marketing (φυλλάδια, target group κ.λ.π.) ώστε να προωθούμε μαζί, όλο και πιο αποτελεσματικά τις συσκευές μας διεισδύοντας παράλληλα σε νέες καινοτόμες αγορές.

Απεικόνιση στον χάρτη συνεργατών μας

Όλοι οι συνεργάτες μας με φυσικά καταστήματα μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να φιλοξενηθούν στον χάρτη των συνεργατών μας. Είναι συχνό φαινόμενο τελικοί πελάτες να αναζητούν καταστήματα συνεργατών μας στην περιοχή τους για να απευθυνθούν.

Προώθηση πελατολογίου για υπηρεσίες εγκατάστασης

Με δεδομένο ότι η εταιρία μας δεν προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης είναι σύνηθες οι πελάτες που έρχονται σε επαφή μαζί μας να ζητούν ταυτόχρονα με την συσκευή και την εγκατάστασή της. Το τμήμα πωλήσεών μας στην περίπτωση αυτή, προωθεί τα στοιχεία του πιο κοντινού μας συνεργάτη ώστε η αγορά του εξοπλισμού αλλά και η εγκατάσταση να γίνει από το δίκτυο συνεργατών με αποτέλεσμα πρόσθετα περιθώρια κέρδους.

Πλήρης τεχνική υποστήριξη των επαγγελματιών

H εταιρία μας διαθέτει άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα το οποίο δεν θα λυπηθεί κόπο και χρόνο προκειμένου να σας στηρίξει σε οποιαδήποτε δυσκολία στην παραμετροποίηση, λειτουργία αλλά και εγκατάσταση σε κάποιες περιπτώσεις των συσκευών μας.