Παρουσίαση προϊόντων

Οι νέες, αυτόνομες & επαναστατικές κάμερες Argus 2 της Reolink στο Plantron.gr

Οι νέες, αυτόνομες & επαναστατικές κάμερες Argus 2 της Reolink στο Plantron.gr

Η απόλυτη αυτονομία σε κάμερες υψηλής ποιότητας είναι πλέον γεγονός.

Εξοπλίστε το χώρο σας με τις κάμερες υψηλής ποιότητας, με έξυπνη ανίχνευση κίνησης και ειδοποίηση με SMS ή και email. Διαθέτουν εφαρμογή για κινητά (Android και iOS) ή επιτραπέζιο υπολογιστή (Windows και Mac) για απομακρυσμένη πρόσβαση.

100% χωρίς καλώδια, τοποθετήστε την οπουδήποτε

Απαλλαγείτε πλήρως από τη χρήση καλωδίων. Μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα Reolink Argus 2 οπουδήποτε θέλετε, χάρη στο πρωτοποριακό σχεδιασμό για τοποθέτηση με την ειδική βάση Reolink 360° μοιρών, σε τοίχο, στην μπροστινή ή στην πίσω πόρτα, να την μεταφέρετε από δωμάτιο σε δωμάτιο, από ένα μέρος σε άλλο, προσέχοντας τους ηλικιωμένους, τα μωρά, τα κατοικίδια ζώα σας κ.λ.π.. Είναι ιδανική για να παρακολουθήσετε το σπίτι, το εξοχικός σας ή ακόμα και ένα προσωρινό εργοτάξιο.

Wire-Free

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Η κάμερα Reolink Argus 2 συνοδεύεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία σας επιτρέπει να τη φορτίζετε απευθείας μέσω μιας πρίζας ή μέσω του Reolink Solar Panel, ένα ηλιακό πάνελ ειδικά κατασκευασμένο για την Argus 2 Camera. Επιπλέον η κάμερα σας ειδοποιεί για τη χαμηλή στάθμη μπαταρίας, όταν αυτή φτάσει στο 10%.

Rechargeable

Εικόνα υψηλής ανάλυσης (1080p Full HD) & Nightlight

Δείτε τα πάντα και με λεπτομέρειες με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Με την προηγμένη τεχνολογία 2 Megapixels CMOS Sensor, η κάμερα σας προσφέρει εικόνα και βίντεο υψηλής ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης υποδομής φωτισμού.

Full HD Nightlight

Αμφίδρομος ήχος, ακρόαση & ομιλία

Δείτε και ακούστε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει μέσα και έξω από το σπίτι σας και μιλήστε με ένα άγγιγμα! Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να προειδοποιήσετε προφορικά για οποιαδήποτε απρόσκλητη επίσκεψη στο χώρος σας, ακόμη και όταν βρίσκεστε χιλιάδες μίλια μακριά.

Two-Way Audio

Παρακάτω ακολουθούν κάποια από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Reolink Argus 2:

 • 100% Wire-Free χωρίς την ανάγκη χρήσης καλωδίου
 • Ευέλικτοι τρόποι τροφοδοσίας.
 • 1080p FULL HD και Starlight Night Vision για νυχτερινή λήψη.
 • Αισθητήρες PIR και στιγμιαίες ειδοποιήσεις.
 • Two-Way Audio, Hear & Talk Back.
 • Απομακρυσμένη πρόσβαση, μέσω της εφαρμογής Reolink για κινητά (Android και iOS) ή επιτραπέζιο υπολογιστή (Windows και Mac).
 • Αδιάβροχη και μεγάλη αντοχή σε δύσχαιρες καιρικές συνθήκες.
 • 130 μοίρες Wide Viewing Angle.
 • Δυνατότητα εισαγωγής micro SD κάρτας για τοπική αποθήκευση.
 • Ειδοποίηση χαμήλης μπαταρίας.
 • Καινοτόμοι τρόποι εγκατάστασης και συνδυασμός της κάμερας με άλλα accessories.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol και το MyLoneWorkers) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας