Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Πριν την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα RMA Request.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Plantron.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.) και
β) όταν υπάρχει πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η Terracom A.Ε. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία Terracom A.Ε. τηλεφωνικά στο 26510-94333 ή με email στο info(at)plantron.gr ή με fax στο 26510-94334.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω εταιρίας courier (με χρέωση του πελάτη – αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή). Επίσης δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μέσω ταχυδρομείου, μεταφορικών, ΚΤΕΛ κ.α.

Ακύρωση Παραγγελίας

  • Έχετε δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας 14 (δεκατέσσερις) ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 26510-94333 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 26510-94333 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@plantron.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.