Παρουσίαση προϊόντων

5 έξυπνες λύσεις από το Plantron

5 έξυπνες λύσεις από το Plantron που θα σας προσφέρουν, ασφάλεια, εξοικονόμηση κόστους και χρόνου

1. SpotyPal συσκευή εύρεσης αντικειμένων με κουμπί έκτακτης ανάγκης

Το Spotypal είναι η συσκευή που θα σε βοηθήσει να έχεις πάντα τα κλειδιά σου, το πορτοφόλι και γενικά όλα τα πολύτιμα καθημερινά αντικείμενα δίπλα σου, ακόμη και το κατοικίδιο σου, απαλλαγμένος από κάθε έγνοια!

Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή αλλά και τη τεχνολογία Bluetooth σε απαλλάσσει από τυχόν μηνιαίες χρεώσεις και περιττά έξοδα.

spotypal

2. Smart Wifi V-timer με τριπλή λειτουργικότητα μαζί με το ρελέ ισχύος

Το V-timer είναι μια έξυπνη συσκευή, με την οποία ρυθμίζουμε το χρόνο που θέλουμε αναμμένο το θερμοσίφωνα.

Με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Wifi του V-Timer στο Ίντερνετ μέσω του ρούτερ που υπάρχει στο χώρο για να το χειριζόμαστε από όπου και αν βρισκόμαστε μέσω της εφαρμογής για κινητά και tablet.

V-timer

3. Έξυπνη κλειδαριά – Xiaomi Sherlock Smart lock S2 – Με εφαρμογή Smartphone

Το Xiaomi Smart Lock S2 είναι μια έξυπνη κλειδαριά η οποία θα σας κρατήσει ασφαλείς απο τους κλέφτες και θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σας στον προσωπικό σας χώρο. Διαθέτει δυνατότητα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και χρήση κωδικού ξεκλειδώματος.

Παρέχει ειδικό αντικλεπτικό σύστημα, το οποίο κατα την ενεργοποίηση του στρέφει το κλειδί στις 15 μοίρες αποτρέποντας το “σπάσιμο” της κλειδαριάς απ τους κλέφτες. Επίσης αποτρέπει άλλους χρήστες απ το να ξεκλειδώσουν την πόρτα. Κατα την ενεργοποίηση του anti-theft mode μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόνο μεσω της εφαρμογής του κινητού σας ενώ κατα την απενεργοποίηση του μπορεί να προστεθεί κλειδί και απο την άλλη πλευρά.

Sherlock-Smart-lock

4. Δυκτιακό πολύπριζο – Ελεγκτής για απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών μέσω (LAN-Internet) – Netio 4

Ελέξτε τις συσκευές εξ αποστάσεως. Συνδέστε το NETIO4 στο δίκτυό σας χρησιμοποιώντας WiFi ή καλώδιο. Επεκτείνετε το ενσύρματο δίκτυο σας με ένα επιπλέον σημείο πρόσβασης WiFi.

Οι έξοδοι του NETIO4 είναι 90 – 250 V και μπορούμε να συνδέσουμε εκεί και να ελέγξουμε τις περισσότερες συσκευές. Το web interface της συσκευής μπορεί να είναι προσβάσιμο από το τοπικό δίκτυο ή από το Internet χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο σας browser. Με την λειτουργία Watchdog, μπορεί να ελέγχει το ρούτερ σας είναι online και αν όχι να κάνει επανεκκίνηση.

netio

5. Reolink Go – 4G LTE Camera – Αυτόνομη χωρίς χρήση καλωδίων

Η Reolink Go είναι μια κάμερα ασφαλείας χωρίς καλώδια, η οποία συνδέεται με 4G-LTE και 3G δίκτυα. Διακρίνεται για την μεγάλη αυτονομία μηνών της μπαταρίας της, την ανεξαρτησία από χρήση καλωδίων, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας λήψης.

Διαθέτει έξυπνη ανίχνευση κίνησης, νυχτερινή λήψη και αμφίδρομη επικοινωνία για να ακούτε ήχο από τον χώρο σας, και να μιλάτε ας πραγματικό χρόνο. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη σειρήνα την οποία μπορείτε να κωδωνίσετε απομακρυσμένα ανα πάσα στιγμή.

reolink-go

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol, το MyLoneWorkers και το SpotyPal) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.

* Επικοινωνήστε μαζί μας και για τιμές χονδρικής


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας