Παρουσίαση προϊόντων

Teltonika Remote Management System (RMS)

Λογισμικό Απομακρυσμένης Διαχείρισης δικτυακών συσκευών της Teltonika

Το RMS είναι το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση με αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης για τις δικτυακές συσκευές Teltonika και με μεγάλη ευκολία.

Κάποια από τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα χρήσης του είναι τα εξής:

Δυνατότητα πρόσβασης στο WebUI του router απομακρυσμένα, χωρίς την απαραίτητη χρήση public static IP

ip-with-out-rms

Δεν είναι πλέον απαραίτητο να φροντίσετε η κάρτα σας να είναι open-apn για κάθε router σας. Κάτι που σημαίνει πως είστε πολύ περισσότερο θωρακισμένοι από επίδοξους hackers οι οποίοι εκμεταλλεύονται την δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας στο routers σας. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε κάποιες Public IP.

Μαζική αναβάθμιση Firmware απομακρυσμένα

Ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα το οποίο καθιστά απαραίτητο το RMS σε intergrators όπου χρησιμοποιούν μεγάλο αριθμό routers, εξοικονομώντας αρκετό χρόνο και κόστος.

firmwareRMS

Μαζικό configuration upload στις συσκευές

Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα με αυτό της μαζικής αναβάθμισης για όσους χρησιμοποιούν στόλο routers απομακρυσμένα. Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια γλυτώνοντας ώρες και με τη δυνατότητα να έχετε τον στόλο των routers σας ενημερωμένο με οποιοδήποτε configuration ανά πάσα στιγμή.

configurationRMS

Απομακρυσμένο Troubleshooting των συσκευών

TroubleshootRMS

Διευκολύνει κατά πολύ το απομακρυσμένο troubleshooting των συσκευών σας καθώς είναι ένας από τους βασικούς λόγους που εξυπηρετεί. Αποφεύγετε σε μεγάλο βαθμό τις συνεχείς αποσυνδέσεις σε περιπτώσεις απομακρυσμένου troubleshooting.

Αποστολή Αlerts για κάθε ενέργεια που θα συμβεί

alertsRMS

Τώρα έχετε την σημαντική δυνατότητα να λαμβάνετε alerts ύψιστης σημασίας μόλις διάφορες καταστάσεις ή ενέργειες συμβούν προλαμβάνοντας καταστάσεις. Email alerts που μπορεί να αφορούν στην Ισχύ του σήματος, εναλλαγή των SIM καρτών, την χρήση Μobile data, την αλλαγή καταστάσεων και GPS Geofencing.

Παρακολούθηση συσκευών γενικών παραμέτρων – uptime, connectivity, parameters, statistics

Real time monitoring της συσκευής σας είτε του στόλου των συσκευών σας έχοντας πάντα εικόνα σημαντικών παραμέτρων όπως uptime, connectivity, parameters, statistics.

parametersRMS

Ενώ επίσης σας δίνεται η δυνατότητα διατήρησης της ιστορικότητας.

temperatureRMS

Παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων σας

Με το RMS επίσης έχετε την δυνατότητα με μεγάλη ευκολία να βλέπετε την χρήση δεδομένων για προκαθορισμένη περίοδο που επιθυμείτε να ελέγξετε.

dataRMS

Πρόσβαση στις συσκευές με τις οποίες συνδέονται τα Teltonika router σας

accessRMS

Μέσω του RMS μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις συσκευές με τις οποίες συνδέονται τα Teltonika router σας.

GPS Management

Σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε την τοποθεσία της συσκευής σας και να διατηρείτε GPS ιστορικό.

gpsRMS

Mobile Application

google-play-RMS

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RMS και από το κινητό σας τηλέφωνο κατεβάζοντάς το από το Google Play.

How-To Video

how-to-video-rms

Δείτε στο βίντεο πως να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο RMS και να καταχωρήσετε μια νέα συσκευή.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol, το MyLoneWorkers και το SpotyPal) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Teltonika 3G/4G routers

Τα GSM routers της Teltonika, είναι τα πιο κατάλληλα για εφαρμογές που απαιτούν πρόσβαση στο internet από απομακρυσμένα σημεία, όπως σε οχήματα, λεωφορεία, σκάφη αναψυχής, πλοία, φωτοβολταϊκά πάρκα, αιολικά πάρκα, αγροτικές εγκαταστάσεις, θερμοκήπια κλπ.

teltonika-routers

Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας