Παρουσίαση προϊόντων

Teltonika Gateways TRB2

Υποδεχτείτε τα δύο νέα βιομηχανικά Gateways της Teltonika, το TRB245 και το TRB255!

Το Plantron, ως ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της Teltonika στην Ελλάδα, σας παρουσιάζει πρώτο τα δύο ολοκαίνουρια βιομηχανικά Gateways, το TRB245 και το TRB255! Μικρά, ανθεκτικά και ιδανικά για εγκατάσταση σε χώρους που χρησιμοποιείται ακόμη και παλαιότερος εξοπλισμός, ο οποίος χρειάζεται να επικοινωνήσει με μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας.

Υποδεχτείτε λοιπόν τα βιομηχανικά αυτά Gateways τα οποία έχουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για μία επιχείρηση, ενσωματωμένα σε ένα μόνο κουτί!

Teltonika Gateways TRB245 και TRB255

Βιομηχανικό Gateway

Teltonika TRB245


Βιομηχανικό Gateway

Teltonika TRB255


Τι είναι και που χρησιμοποιούνται τα βιομηχανικά Gateways;

Με την ανάγκη σύνδεσης εκατομμύριων συσκευών στο internet, τα βιομηχανικά Gateways στοχεύουν σε ένα τελικό σημείο συνάντησης όλων των συσκευών και δεδομένων, από όλων των ειδών τους αισθητήρες και τους κόμβους που επιβλέπουν τις συσκευές σας.

Τα βιομηχανικά Gateways, είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτοματοποίηση κτιρίων, όπως το γενικό έλεγχο της θέρμανσης ενός κτιρίου, της λειτουργίας ενός θερμοκηπίου, των σωληνώσεων πετρελαίου και αερίου σε εργοστασιακά έργα και υποσταθμούς, τη διαχείριση στόλων π.χ αγροτικών οχημάτων και φυσικά τον απομακρυσμένο έλεγχο αντικειμένων.

Τι καινούριο θα σας προσφέρουν αυτά τα μοντέλα;

 • Μεγαλύτερες ταχύτητες internet,
 • Συμβατότητα με όλα τα δίκτυα (2G, 3G και 4G),
 • Ανθεκτικότητα,
 • Αξιόπιστη σύνδεση στο internet,
 • Μεγαλύτερη προστασία,
 • Οικονομία,
 • Καλύτερο έλεγχο και παρακολούθηση,
 • Συμβατότητα με το Σύστημα Απομακρυσμένου Ελέγχου που προσφέρει η Teltonika (RMS).

Που χρησιμοποιούνται;

TRB2

Τα καινούρια βιομηχανικά Gateways TRB255 και TRB245 της Teltonika μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

 • Για να συνδεθούν με χειριστήρια, έτσι ώστε να συμβάλουν στον έλεγχο ενός συστήματος έξυπνης κίνησης αυτοκινήτων,
 • Σε θερμοκήπια, έτσι ώστε να μπορείτε να χειριστείτε εξ αποστάσεως τα ηλιακά σας συστήματα και το αυτόματο πότισμα τους,
 • Σε δύσκολα εργοστασιακά έργα, όπως έλεγχο σωληνώσεων πετρελαίου και αερίου,
 • Σε υποσταθμούς, για να μπορείτε να διαχειριστείτε την επικοινωνία τους,
 • Για απομακρυσμένο έλεγχο αγροτικών οχημάτων,
 • Για διαχείριση στόλου,
 • Για αυτοματοποίηση κτιρίων, δηλαδή για τον γενικό έλεγχο της θέρμανσης ενός κτιρίου,

Γιατί να προτιμήσετε τα δύο καινούρια αυτά μοντέλα;

1. Συμβατότητα με όλα τα δίκτυα (2G, 3G και 4G)

TRB2_04

Τα καινούρια βιομηχανικά Gateways της Teltonika έχουν συμβατότητα με δίκτυα 2G, 3G και 4G, για να μη χρειαστεί να ανανεώσετε τις παλαιότερες συσκευές σας. Ο λόγος είναι ότι το 2G δε προβλέπετε να μείνει στην Ευρώπη για πολύ καιρό ακόμη, οπότε η Teltonika βρήκε τη λύση για να μην σας αναγκάσει να προχωρήσετε σε ολική αλλαγή εξοπλισμού!

2. Ανθεκτικότητα!

TRB2_05

Τα βιομηχανικά Gateways TRB255 και TRB245 είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε δύσκολες καταστάσεις. Μπορούν να τοποθετηθούν παντού, χάρη στο μέγεθος τους, και χάρη στο υλικό κατασκευής τους, δε χρειάζεται να σας αγχώνουν οι πτώσεις τους!

3. Αξιόπιστη σύνδεση στο internet!

Χάρη στην ικανότητα να τοποθετήσετε και δεύτερη SIM στο TRB255 και στο TRB245, δε χρειάζεται να σας προβληματίζει αν θα σταματήσει να λειτουργεί το τοπικό σας δίκτυο. Η διπλή SIM σας εξασφαλίζει μία δεύτερη πηγή σύνδεσης στο internet!

4. Μεγαλύτερες ταχύτητες internet!

TRB2_06

Χάρη στις τεχνολογίες LTE Cat M1 και LTE Cat 4 η ταχύτητα internet των βιομηχανικών αυτών Gateways μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 150 Mbps!

5. Καλύτερο έλεγχο και παρακολούθηση!

Οι είσοδοι και έξοδοι των TRB255 και TRB245 μπορούν να διαμορφωθούν από εσάς τους ίδιους! Έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε εύκολα τις συσκευές σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε!

6. Συμβατότητα με το Σύστημα Απομακρυσμένου Ελέγχου (Teltonika RMS)!

TRB2_07

Τα καινούρια Gateways TRB255 και TRB245 είναι πλήρως συμβατά με το Σύστημα Απομακρυσμένου Ελέγχου(RMS) της Teltonika. Με το συγκεκριμένο σύστημα δε θα μπορείτε απλά να ρυθμίσετε τις TRB2 συσκευές σας ολικά και να κάνετε ενημερώσεις στο firmware τους, αλλά θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση και να χειρίζεστε όλες τις έξυπνες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο TRB2 – απομακρυσμένα! Με τη βοήθεια αυτού του συστήματος τα βιομηχανικά Gateways TRB255 και TRB245, θα δημιουργήσουν έναν άμεσο σύνδεσμο μεταξύ του κεντρικού χώρου και των συσκευών σας με αποτέλεσμα να έχετε υπό έλεγχο ακόμα και τις υποδομές σας που βρίσκονται αρκετά μακριά.

7. Οικονομία!

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, χάρη στο το Σύστημα Απομακρυσμένου Ελέγχου της Teltonika, θα έχετε μειωμένα κόστη λειτουργιών. Επίσης, η συμβατότητα των TRB255 και TRB245 με το δίκτυο 2G, δε θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ολόκληρο τον εξοπλισμό σας, απλά για να μπορεί να συνδεθεί ένα Gateway με τις συσκευές σας!


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας