Παρουσίαση προϊόντων

Κάμερες Reolink Argus Eco και Argus PT

Τα δύο νέα μοντέλα καμερών της Reolink από το Plantron!

fleet

Το Plantron ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Reolink, του ισχυρότερου brand αυτή τη στιγμή σε έξυπνες κάμερες ασφαλείας σας παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα ασύρματων καμερών της Reolink, την Reolink Argus Eco και την Reolink Argus PT. Υποδεχτείτε την νέα εμπειρία 24ώρης ασφάλειας, με νέα χαρακτηριστικά και εφαρμογές, όπου και αν βρίσκεστε!

Reolink Argus Eco και Argus PT

Ασύρματη κάμερα ασφαλείας

Reolink Argus Eco


Ασύρματη περιστροφική κάμερα PT

Reolink Argus PT


Η Reolink φρόντισε να δημιουργήσει έμπιστες πηγές ασφαλείας φέρνοντας στην αγορά τις δύο νέες ασύρματες κάμερες παρακολούθησης, την Argus Eco και την Argus PT, οι οποίες έρχονται με καινούριες τεχνολογίες και εφαρμογές.

Ασύρματες Wifi κάμερες με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ανίχνευση κίνησης

Εκμεταλλευτείτε τις επαναστατικές δυνατότητες που προσφέρει η Reolink στο εξοχικό σας, στο χώρο εργασίας, στο σπίτι, στο σκάφος σας κλπ

Η νέες ασύρματες κάμερες ασφαλείας Argus Eco και Argus PT σας παρέχουν:

 • Ασφάλεια οπουδήποτε χωρίς καμία ανάγκη καλωδίωσης,
 • Ασφάλεια με τη καλύτερη και καθαρότερη ανάλυση της αγοράς,
 • Ασφάλεια με τις ανθεκτικότερες κάμερες στην αγορά,
 • Ασφάλεια με τον ευκολότερο τρόπο εγκατάστασης,
 • Ασφάλεια παρακολούθησης κ ειδοποίησης,
 • Ασφάλεια με δυνατότητα άμεσης καταγραφής.

1. Ασύρματες κάμερες με μπαταρία χωρίς καλωδίωση!

reolink-solar-panel

Οι κάμερες ασφαλείας Argus Eco και Argus PT μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς καμία ανάγκη καλωδίου! Περιέχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες μπορούν να αντέξουν πολύ καιρό χωρίς φόρτιση. Αν υπάρχει αξιόπιστη σύνδεση στο ίντερνετ μέσω δικτύου ή μίας κάρτας SIM, οι ασύρματες κάμερες παρακολούθησης είναι έτοιμες για λειτουργία.

2. Εγκατάσταση χωρίς καμία δυσκολία παραμετροποίησης και κόστη για τεχνικό!

reolink-solar-panel

Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή ώστε να μπορέσετε να τη κάνετε οι ίδιοι! Επιλέξτε απλά το μέρος όπου θέλετε να εγκαταστήσετε τις κάμερες ασφαλείας και ακολουθήστε τα βήματα από τον οδηγό που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία. Εν τέλει βγαίνετε κερδισμένοι, καθώς τα λεφτά που θα πήγαιναν στον τεχνικό, μένουν στη τσέπη σας.

3. Τεράστια ευελιξία στους χώρους τοποθέτησης!

reolink-solar-panel

Οι κάμερες αυτές παρακολούθησης μπορούν να τοποθετηθούν κυριολεκτικά παντού!

Μερικά από αυτά τα μέρη είναι:

 • Η μπροστινή και πίσω αυλή σας,
 • Η είσοδος του σπιτιού σας,
 • Το χωράφι σας,
 • Μία έκταση σας,
 • Το γκαράζ σας,
 • Το μαγαζί σας,
 • Το εσωτερικό του σπιτιού σας.

4. Κάμερες με διμερής επικοινωνία – Ακούστε και μιλήστε στο χώρο!

Οι ασύρματες κάμερες προσφέρουν τεχνολογία αμφίδρομης επικοινωνίας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι για να μπορείτε να μιλήσετε με τον διαρρήκτη, αν εντοπιστεί, χωρίς να έρθετε σε επαφή. Άλλος ένας τρόπος προκειμένου για να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή. Επικοινωνήστε μαζί τους ή απλά δείτε τα κάνοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

5. Κάμερες με νυχτερινή όραση!

Οι κάμερες παρακολούθησης Argus Eco και Argus PT δε ξεκουράζετε όσο εσείς κοιμάστε! Με ενσωματωμένα LEDs που φωτίζουν ως και 10 μέτρα, μπορούν να καταγράψουν τα πάντα και μέσα στο σκοτάδι. Κοιμηθείτε με το κεφάλι σας ήσυχο και αφήστε τις κάμερες αυτές ασφαλείας να προστατεύσουν την ιδιοκτησία σας, το όχημα σας, εσάς και την οικογένεια σας.

6. Η περιστροφική Reolink Argus PT προσφέρει τεράστια κάλυψη χώρου!

reolink-solar-panel

Αποκτήστε μεγαλύτερη κάλυψη με την Argus PT η οποία μπορεί να γυρίσει τη κεντρική κάμερα 355° οριζόντια και 140° κάθετα. Αυτό σας προσφέρει ένα τεράστιο οπτικό πεδίο από κάθε γωνία. Mπορείτε να τοποθετήσετε αυτή τη κάμερα ασφαλείας οπουδήποτε, για να έχετε υπερεκτεταμένη γωνιακή επιθεώρηση με την μοναδική 355°ανάποδη κίνηση και 140° σχεδιασμό κλίσης. Η βεράντα ή το μαγαζί σας μπορεί άνετα να καλυφθεί από μία και μόνο Argus PT κάμερα.

7. Απίστευτα ανθεκτικές – Ιδανικές για εξωτερικό χώρο!

reolink-solar-panel

Εγκαταστήστε τις κάμερες Argus PT και Eco οπουδήποτε χωρίς κανένα φόβο αφού με εγγύηση ανθεκτικότητας σε έντονες καιρικές συνθήκες IP65, δε χρειάζεται να σας αγχώνει καθόλου η τοποθέτηση τους! Εγκαταστήστε τες σε οποιονδήποτε χώρο, χωρίς κανένα κίνδυνο καταστροφής, αφού είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν μέχρι και χαλάζι.

8. Κάμερες με ανίχνευσή κίνησης PIR!

Αρχικά, η εφαρμογή PIR είναι ένας ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης ο οποίος δε θα μπερδέψει το φτερούγισμα ενός ζουζουνιού ή το πέταγμα ενός κλαδιού (π.χ. από τον αέρα) σαν καχύποπτη κίνηση, στέλνοντας σας λάθος ειδοποιήσεις. Η έξυπνη PIR ανίχνευση κίνησης, καταγράφει και αποθηκεύει τις καχύποπτες κινήσεις και σας ειδοποιεί απευθείας. Με τη τεχνολογία λήψης ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο οι κάμερες με ανίχνευση κίνησης Reolink Argus Eco και Argus PT σας κρατάνε ασφαλή όλο το 24ώρο, όπου και αν βρίσκεστε!


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας