Παρουσίαση προϊόντων

Απομακρυσμένη Διαχείριση Routers μέσω του RMS της Teltonika

Τι είναι το RMS (Remote Management System)

Το Απομακρυσμένο Σύστημα Διαχείρισης RMS (Remote Management System) έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διευκολύνει τον έλεγχο και την αποτελεσματική διαχείριση όλων των δικτυακών συσκευών της Teltonika, συμπεριλαμβανομένων των Routers RUT2XX, RUT8XX και RUT9XX.

Το σύστημα επιτρέπει την ασφαλή συλλογή δεδομένων σχετικά με την κατάσταση των συσκευών καθώς και δυνατότητα αλλαγής των ρυθμίσεών τους ακόμη και αν δεν έχουν public IP’s.

Κεντρικό – Ενοποιημένο Σύστημα

Αποκτήστε πρόσβαση και ελέγξτε όλα τα router σας από ένα μόνο κεντρικό interface. Πατήστε απλά ένα link και συνδεθείτε με τα προσωπικά σας στοιχεία στην web εφαρμογή της Teltonika, που είναι συμβατή με όλες τις πλατφόρμες και τους browsers (Google Chrome, FireFox, Opera κλπ.) ενώ δεν απαιτεί καμία απολύτως εγκατάσταση λογισμικού (cloud λειτουργία).

Αυτόματες Αναβαθμίσεις Λογισμικού

Χρησιμοποιήστε τις επιθυμητές ρυθμίσες ή νέα έκδοση λογισμικού (firmware update) σε όλα τα routers σας ταυτόχρονα και απομακρυσμένα. Αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται απευθείας μετάβαση στον τόπο της εγκατάστασης καθώς μέσω μιας συνολικής κεντρικής διαχείρισης και του RMS μπορείτε πλέον να εκτελείτε εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτυακών συσκευών της Teltonika.

4G DUAL SIM RUT950

259 €


 Το RUT950 είναι ένα 4G router με ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας, 4 θύρες ethernet και εσωτερικό DC-HSPA modem το οποίο μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 42 Mbps.

3G EDGE GSM RUT104

270,17 €


 Ασφαλής επικοινωνία και απομακρυσμένη παρακολούθηση ηλεκτρονικών συστημάτων ή δικτύων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, καθώς και για internet σε ΜΜΜ, το σκάφος ή το εξοχικό.

3G EDGE GSM RUT500

149 €


 Το RUT500 είναι ένα HSPA και 3G router με ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας, 4 θύρες ethernet και εσωτερικό HSPA+ modem το οποίο μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 21 Mbps.

Προσβασιμότητα και Ασφάλεια

Τα routers σας δε χρειάζεται να έχουν μια public IP για απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά, μειώνοντας έτσι το κόστος συντήρησης και αυξάνοντας την απόδοση. Η επικοινωνία ανάμεσα στα Routers και τον κύριο server είναι άρτια διασφαλισμένη από άποψη ασφάλειας μέσω σύνδεσης OpenVPN, που δεν απαιτεί παραμετροποίηση και προστατεύει την επικοινωνία από εξωτερικές παραβιάσεις.

Συντήρηση και Διάγνωση

Οι χρήστες λαμβάνουν πληροφορίες που τους βοηθούν να οπτικοποιήσουν την τοποθεσία της συσκευής και να ελέγξουν δείκτες απόδοσης, όπως π.χ. θερμοκρασία, ισχύ σήματος κλπ. Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση των συσκευών από απόσταση ώστε να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα χωρίς την ανάγκη μετακίνησης στην τοποθεσία που είανι τοποθετημένες οι συσκευές.

Στατιστικά

Βελτιώστε τη συνολική απόδοση και αποτελεσματικότητα του δικτύου σας βασιζόμενοι σε αναφορές από το RMS σύστημα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το RMS σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα reports που έχουν ως παραμέτρους π.χ. τη διαθεσιμότητα των συσκευών, την απόδοσή τους, τα σφάλματα που έχουν προκύψει κλπ. Με λίγα λόγια, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να είστε ενήμεροι για τη συνολική συμπεριφορά του δικτύου σας.


Τέλος, να σημειώσουμε πως το RMS διατίθεται και σε Android εφαρμογή για να έχετε έλεγχο και από το smartphone σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας