Παρουσίαση προϊόντων

GSM Controllers: Οι αυτοματισμοί στην καθημερινότητά σας

Τι είναι οι GSM Controllers

Οι GSM Controllers, είναι χρήσιμες συσκευές και αρκετά λειτουργικές για βιομηχανικές εφαρμογές αλλά και για ιδιωτική – οικιακή χρήση. Μέσω των GSM Controllers, μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε και να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε αυτόματα και απομακρυσμένα άλλες συσκευές.

Οι GSM Controllers, είναι ιδανικοί για διαχείριση και απομακρυσμένο έλεγχο σε μια πληθώρα εφαρμογών, όπως το αυτόματο ποτίσμα, το πότισμα σε θερμοκήπια, οι έλεγχοι σε server rooms και data centers, καθώς και περιπτώσεις οικιακής χρήσης όπως έλεγχος σε γκαραζόπορτες, φωτισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλπ. Παράλληλα, μπορούν να χρησιμποιηθούν για έλεγχο και διαχείριση θερμοκρασίας, reboot συσκευών όπως 3G / 4G routers και οποιαδήποτε άλλη συσκευή επιθυμείτε να έχετε τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή και απομακρυσμένα.

Θερμόμετρο GSM με δικτυακή πύλη

310 €


Το Ares 10 είναι ένα οικονομικά αποδοτικό θερμόμετρο GSM για απομακρυσμένη παρακολούθηση και συναγερμό. Συνδέστε μέχρι 3 εξωτερικούς αισθητήρες.

Ασύρματη σειριακή θύρα RS232 GSM

158 €


 Το Teltonika WirelessCom/G10 (Ασύρματη Σειριακή θύρα) είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για επικοινωνία με συσκευές που έχουν θύρα RS232.

SimPal – D210 Din-rail GSM Power control

91 €


 To D210 GSM Power Control, είναι μια GSM συσκευή που λειτουργεί με κάρτα SIM. Έχει έξυπνο σχεδιασμό και προσαρμόζεται σε ράγα.

Που χρησιμεύει ένας GSM Controller

Ελέγξτε μέσω μηνυμάτων ή κλήσεων από το κινητό σας τηλέφωνο εξόδους relay. Ενημερωθείτε από τις εισόδους της συσκευής για την αλλαγή κατάστασης στην τροφοδοσία συσκευών, για τη διακοπή ρεύματος (μέσω σύνδεσης με UPS), για υπέρβαση ορίων στις αναλογικές εισόδους, για υπέρβαση ορίων στην θερμοκρασία. Μπορείτε να υλοποιήσετε και τοπικούς αυτοματισμούς με συσχέτιση των εισόδων με τις εξόδους.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των GSM Controlers είναι πως μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν μια συσκευή σύμφωνα με την τιμή που θα λάβουν στην είσοδό τους. Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί όταν ανέβει η θερμοκρασία σε κάποιον χώρο, το οποίο αυτόματα θα γίνει αντιληπτό μέσω αντίστοιχων αισθητήρων, να ενεργοποιηθεί μέσω GSM Controller ένα ανεμιστηράκι ή ένα ψυγείο.

Παράλληλα, ένας GSM Controller συσχετίζει τις εισόδους του (οι οποίες μπορεί να είναι αισθητήρες καπνού, θερμοκρασίας, υγρασίας, μια ξηρή επάφή για τον έλεγχο αν άνοιξε ή έκλεισε κάτι), με τις εξόδους του εκτελώντας προγραμματισμένες ενέργειες. Έχετε έτσι τη δυνατότητα να προστατέψετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, όπως π.χ. εξοπλισμό μεγάλης αξίας σε ένα server room. Αυτό π.χ. γίνεται εάν θέσετε σε λειτουργία ένα ανεμιστηράκι για προστασία σε περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας.

Επίσης, ένας GSM Controller μπορεί να σας ειδοποιεί άμεσα στο κινητό σας τηλέφωνο για την κατάσταση των εισόδων του καθώς επίσης για την εκτέλεση των τοπικών αυτοματισμών, δίνοντας σας τη δυνατότητα πλήρη επίγνωση των συνθηκών στο χώρο όπου επιθυμείτε να έχετε την εποπτεία.

Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή GSM Controller

 Αντλιοστάσια, Θερμοκήπια

 Server rooms και προστασία από απότομη αύξηση θερμοκρασίας λόγω βλάβης συστήματος ψύξης

 Άνοιγμα / κλείσιμο (on/off) συστήματος θέρμανσης/ψύξης σε εξοχικά ή σπίτια στο χωριό

 Απομακρυσμένο reboot συσκευών

 Έλεγχος τάσης σε κύκλωμα υποστηρικτικής τροφοδοσίας


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε GSM αυτοματισμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας