Παρουσίαση προϊόντων

Κάμερες Reolink: Νέες με ακόμα  μεγαλύτερη ασφάλεια

Όταν η επιτήρηση είναι ζωτικής σημασίας, η σειρά δικτυακών καμερών της Reolink προσφέρει τη λύση. Εξοπλίστε το χώρο σας με τις κάμερες υψηλής ποιότητας, με έξυπνη ανίχνευση κίνησης και ειδοποίηση με SMS ή και email. Έχουν μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη απόδοση, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου οι κίνδυνοι ασφαλείας είναι μεγαλύτεροι. Είναι προσβάσιμες εξ’ αποστάσεως, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν εικόνα από όποιο σημείο έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Μία σημαντική ερώτηση την οποία πρέπει ο πελάτης να κατανοήσει πριν από οποιαδήποτε αγορά κάμερας Reolink

Τι είναι η εφαρμογή PIR;
Η εφαρμογή PIR είναι ένας ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης ο οποίος δε θα μπερδέψει το φτερούγισμα ενός ζουζουνιού ή το πέταγμα ενός κλαδιού (π.χ. από τον αέρα) σαν καχύποπτη κίνηση, στέλνοντας σας λάθος ειδοποιήσεις. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία κίνησης και την ώρα λειτουργίας κάνοντας την κάμερα σας εξυπνότερη ώστε να αιχμαλωτίσει αυτό που πραγματικά ζητάτε. Εκτός των ειδοποιήσεων, οι ήχοι συναγερμού θα ηχήσουν αυτόματα για καλύτερη ασφάλεια, εννοείται ότι αυτό μπορείτε να το ρυθμίσετε να μη γίνει αν σας ενοχλεί. Λάβετε ειδοποιήσεις όπου και να βρίσκεστε σε πραγματικό χρόνο.


Μοντέλα Reolink προτεινόμενα από τo Plantron

Reolink E1 Zoom – Ασύρματη Έξυπνη Κάμερα Σπιτιού

Reolink-E1-Zoom

Ξεκινάμε με τη νέα σειρά Reolink E1 και πιο συγκεκριμένα την E1 Zoom, μία καινοτόμο ιδέα της Reolink για να έχετε καθαρή εικόνα ακόμη και όταν ζουμάρετε! Εξοπλισμένη με κάμερα 5MP Super HD & Optical Zoom, ζουμάρετε για να δείτε λεπτομέρειες, χωρίς βλάβες στην εικόνα. Η Reolink E1 Zoom τα πάει πολύ καλά και στην νύχτα με 10pcs IR LEDs για κάλυψη μέχρι και 12 μέτρων σε περιπτώσεις χαμηλής φωτεινότητας.

Μη σας τρομάζει το μέγεθος της κάμερας, καθώς είναι ικανή να καλύψει ολόκληρο το χώρο του δωματίου σας χάρη στα χαρακτηριστικά 355° pan & 50° tilt, που δίνει στη κάμερα την δυνατότητα να κοιτάει τριγύρω, αιχμαλωτίζοντας τα πάντα από το πάτωμα εώς το ταβάνι.

Προτεραιότητα της Reolink είναι η προστασία των πελατών της, οπότε με την τεχνολογία λήψης ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο η E1 Zoom σας κρατάει ασφαλής όλο το 24ωρο και θα σας ειδοποιήσει κατευθείαν με το που ανιχνεύσει κίνηση. Τσεκάρετε όταν φτάσει το πακέτο που παραγγείλατε ή ενημερωθείτε σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.

Με την τεχνολογία 2-Way Audio, οι κάμερες δεν σας απομακρύνουν από την οικογένεια σας, αντιθέτως σας δίνουν την δυνατότητα να ακούτε και να μιλήσετε με τους δικούς σας, για μεγαλύτερη προστασία των αγαπημένων σας και ευκολότερη επικοινωνία από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας και να βρίσκεστε. Όπως σε όλες τις υπόλοιπες κάμερες μας, η Reolink E1 Zoom με τον αισθητήρα PIR, καταγράφει και αποθηκεύει εγγραφές στις οποίες ανιχνεύονται κινήσεις. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε εσείς πότε θα ενεργοποιείτε ο αισθητήρας, για να μην έχετε ενοχλήσεις από ειδοποιήσεις. Προστατεύστε το σπίτι και την οικογένεια σας, δημιουργήστε αναμνήσεις με τους αγαπημένους και αφήστε πίσω τις ανησυχίες σας!

Reolink Argus Eco Κάμερα – Ασφαλείας χωρίς καλώδιο, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία

reolink-arguseco

Συνεχίζουμε με την Argus Eco, η οποία δεν χρειάζεται καμία καλωδίωση! Λειτουργεί χωρίς καλώδιο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και αξιόπιστη WiFi σύνδεση.

Ευέλικτη και ανθεκτική στις έντονες καιρικές συνθήκες – μπορείτε να τη βάλετε οπουδήποτε, μέσα σε 5 λεπτά.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε:

Στην είσοδο του σπιτιού σας

Τσεκάρετε ποιός μπαινοβγαίνει σε ποιότητα 1080 FULL HD. Χρησιμοποιήστε το 2 – Way Audio, για να μιλήσετε με τους καλεσμένους σας, στον ταχυδρόμο ή να τρομάξετε τους επίδοξους διαρρήκτες.

Στην αυλή σας

Δείτε ζωντανά πλάνα όποτε θέλετε από οπουδήποτε για να σιγουρευτείτε ότι τα παιδιά ή τα κατοικίδια σας είναι ασφαλή ενώ παίζουν στην αυλή.

Στο Garage

Λάβετε στιγμιαίες ειδοποιήσεις όταν κάποιος καχύποπτος πλησιάζει το αυτοκίνητο σας.

Σε χώρους χωρίς παράθυρα σε κεντρικό δρόμο

Διατηρείστε το σπίτι σας ή το μαγαζί σας ασφαλή, από διαρρήκτες και εγκληματίες με την Argus Eco που κατέχει και νυχτερινή κάμερα.

Επιπλέον, είναι οικονομική και φιλική με το περιβάλλον, αφού κατέχει ευέλικτους τρόπους φόρτισης, όπως την επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 6 μήνες. Μία ακόμη καλύτερη λύση είναι το Solar Panel της Reolink, με πανεύκολη εγκατάσταση δίπλα στη κάμερα το οποίο σας απελευθερώνει από τον κόπο του να κατεβάζετε την κάμερα και να την ξαναβάζετε κάθε φορά που χρειάζεται να την φορτίσετε. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι το μόνο Panel με το οποίο είναι συμβατές οι κάμερες, είναι της Reolink! Η Argus Eco, με την υψηλή ανάλυση 1920*1080, σας εγγυάται ακριβότερη και ομαλότερη ροή του βίντεο από τις βιντεοκάμερες 720p. Παρακολουθεί τα παιδιά σας, το αυτοκίνητο σας και καταγράφει τα άτομα που είναι μπροστά από την πόρτα σας, με πλούσιες λεπτομέρειες και εξαιρετική διαύγεια. Δεν ξεκουράζετε όσο εσείς κοιμάστε. Ενσωματωμένα LEDs φωτίζουν μέχρι και 10 μέτρα για εκθαμβωτική νυχτερινή όραση. Συμπεριλαμβάνετε επίσης η έξυπνη PIR ανίχνευση κίνησης, η οποία καταγράφει και αποθηκεύει τις καχύποπτες κινήσεις και σας ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για μεγαλύτερη προστασία. Κάτι ακόμη που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι όταν κάποιος θα έχει πρόσβαση στην εφαρμογή της Reolink και στα ζωντανά πλάνα, η κάμερα θα ενεργοποιείτε αυτόματα! Τέλος, με εγγύηση ανθεκτικότητας σε έντονες καιρικές συνθήκες IP65, μην σας αγχώνει καθόλου η τοποθέτηση της! Εγκαταστήστε την σε οποιονδήποτε χώρο, χωρίς κανένα κίνδυνο καταστροφής, αφού είναι κατασκευασμένη για να αντέχει μέχρι και χαλάζι.

Reolink Argus PT – Ασύρματη Κάμερα Ασφαλείας με μπαταρία

reolink-argusPT

Με την Argus PT απελευθερωθείτε και κόψτε το καλώδιο! Μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα καλώδιο χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία και σύνδεση στο WiFi. Απελευθερωθείτε επιτέλους από τη ταλαιπωρία της καλωδίωσης.

Mπορείτε να τοποθετήσετε αυτή τη κάμερα οπουδήποτε, για να έχετε υπερεκτεταμένη γωνιακή επιθεώρηση με την μοναδική 355°ανάποδη κίνηση και 140° σχεδιασμό κλίσης. Εγκαταστήστε την σε δευτερόλεπτα και απολαύσετε την ηρεμία και την άνεση που σας προσφέρει.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε:

Στην μπροστινή αυλή σας

Καλύπτει ολόκληρη την είσοδο της πόρτας του σπιτιού σας και της εξωτερικής, και το γκαράζ σας. Όλα αυτά με μία ασύρματη κάμερα ασφαλείας.

Στην πίσω αυλή σας

Δείτε, ακούστε και μιλήστε στα παιδιά και τα κατοικίδια που παίζουν στην ευρύχωρη αυλή σας για να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλή.

Στο μαγαζί σας

Προστατεύστε την επιχείρηση σας, μέρα νύχτα, είτε βρέχει, είτε έχει λιακάδα.

Αποκτήστε μεγαλύτερη κάλυψη αφού η Argus PT μπορεί να γυρίσει τη κεντρική κάμερα 355° οριζόντια και 140° κάθετα, κάτι το οποίο σας προσφέρει ένα τεράστιο οπτικό πεδίο από κάθε γωνία. Η βεράντα σας ή το μαγαζί σας μπορεί άνετα να καλυφθεί από μόνο μία Argus PT κάμερα. Με εύκολο έλεγχο της εφαρμογής Reolink, μπορείτε να έχετε μία επισκόπηση ολόκληρου του κόσμου σας στιγμιαία, απλά κοιτώντας το κινητό σας. Είναι οικονομικό και φιλικό με τον περιβάλλον χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία του που διαρκεί μέχρι και 6 μήνες και χάρη στην συμβατότητα της με το Solar Panel της Reolink. Βάλτε τον ήλιο για δουλειά και ξεχάστε ότι η κάμερα κάποτε χρειαζόταν φόρτιση! Δείτε, ακούστε και μιλήστε με τους γύρω σας με την τεχνολογία του 2 – Way Audio. Μπορείτε να κάνετε live stream το σπίτι ή την δουλειά σας, να ακούσετε τι γίνετε, ακόμη και να μιλήσετε με τα παιδιά σας, το προσωπικό σας ή τον ταχυδρόμο, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο που διαθέτει. Ενημερωθείτε πλήρως, ακόμη και όταν δεν είστε σπίτι σας μέσω iOS και Android από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, πάντα από οπουδήποτε! Κρατήστε όλες τις στιγμές που σας ενδιαφέρουν στο Reolink Cloud. Οι καταγραφές πυροδοτημένες από κίνηση μπορούν να ανεβούν στο Cloud. Η κρυπτογραφημένη εξυπηρέτηση Cloud σας παρέχει ένα back-up για να αποθηκεύσετε ότι εγγραφές σας ενδιαφέρουν και επίσης σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των βίντεο σας, για να χρησιμοποιήσετε το play back όποτε θέλετε, από όπου θέλετε. Τέλος, δε ξεχνάμε την εγγύηση IP65 για ανθεκτικότητα σε έντονες καιρικές συνθήκες και εκθαμβωτική νυχτερινή όραση.

Solar Panel Reolink

reolink-solar-panel

Το Solar Panel της Reolink βοηθάει τις κάμερες να λειτουργούν ασταμάτητα. Τοποθετείται εύκολα στον τοίχο και αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια στο μέγιστο. Μεγάλη εξοικονόμηση τόσο περιβαλλοντικά όσο και οικονομικά. Η 360° μοιρών δυνατότητα περιστροφής της επιτυχίας βάσης σας δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσετε με μεγάλη ευκολία το ανθεκτικό σε καιρικές συνθήκες Solar Panel ώστε να εκμεταλευτείτε την μέγιστη ενέργεια από την ηλιακή ακτινοβολία.

* Συμβατό με όλες τις κάμερες τις Reolink.


Ας δούμε και μερικά παλαιότερα μοντέλα

Reolink Argus 2 Ασύρματη αυτόνομη WiFi

reolink-argus2

Η Reolink Argus 2 είναι μια αυτόνομη, ασύρματη κάμερα ασφαλείας που μπορεί να τροφοδοτείται από την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή από ηλιακό πάνελ. Εξοικονομήστε χρήματα με την μακράς διαρκείας μπαταρία ανά φόρτιση. Ο αισθητήρας CMOS Starlight Vision προσφέρει καλύτερη νυχτερινή λήψη. Ο ανιχνευτής κίνησης PIR ανιχνεύει οτιδήποτε συμβεί στο χώρο και στέλνει alerts.

Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο δίνοντας τη δυνατότητα να ακούτε και να μιλάτε αλληλεπιδρώντας. Με άνοιγμα λήψης 130° έχει τη δυνατότητα να βλέπει και να καταγράφει περισσότερα από μια κοινή κάμερα. Επίσης χρησιμοποιήστε SD Card για τοπική αποθήκευση.

Διαθέτει τη δυνατότητα ταχείας ενεργοποίησης για live view και έξυπνων alerts με push notifications emails, και ενεργοποίηση σειρήνας σε πραγματικό χρόνο. Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στο ηλιακό πάνελ Reolink το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε για απρόσκοπτη παροχή τροφοδοσίας. Καταγράψτε υψηλής ποιότητας βίντεο και εικόνες με πραγματική ανάλυση 1080p Full HD. Η κάμερα σας ειδοποιεί για χαμηλή στάθμη μπαταρίας, όταν αυτή φτάσει στο 10%. Τέλος, διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό για τοποθέτηση.

Κάποια από τα σημαντικά πλεονεκτήματά της είναι τα παρακάτω:

  • Χωρίς την ανάγκη χρήσης καλωδίου καθώς είναι 100% Wire-Free.
  • Ευέλικτοι τρόποι τροφοδοσίας.
  • 1080p FULL HD και Starlight Night Vision για νυχτερινή λήψη.
  • Αισθητήρες PIR και στιγμιαίες ειδοποιήσεις.
  • Two-Way Audio, Hear & Talk Back.
  • Απομακρυσμένη πρόσβαση, μέσω της εφαρμογής Reolink για κινητά (Android και iOS) ή επιτραπέζιο υπολογιστή (Windows και Mac).
  • Αδιάβροχη και μεγάλη αντοχή σε δύσχαιρες καιρικές συνθήκες.
  • 130 μοίρες Wide Viewing Angle.
  • Δυνατότητα εισαγωγής micro SD κάρτας εως και 64GB για τοπική αποθήκευση.
  • Ειδοποίηση χαμήλης μπαταρίας.
  • Καινοτόμοι τρόποι εγκατάστασης και συνδυασμός της κάμερας με άλλα accessories.

Reolink Go – 4G LTE Camera – Αυτόνομη, χωρίς χρήση καλωδίων

reolink-go

Η Reolink Go είναι μια κάμερα ασφαλείας χωρίς καλώδια, η οποία συνδέεται με 4G-LTE και 3G δίκτυα. Έτσι έχετε την δυνατότητα να έχετε την εποπτεία σε οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο ακόμη και όταν η πρόσβαση ενσύρματου internet δεν είναι εφικτή. Είναι παντός καιρού με υψηλή ανάλυση 1080p HD και αμφίδρομη επικοινωνία. Χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει η μεγάλη αυτονομία μηνών της μπαταρίας της. Συμβατή και με το Solar Panel της Reolink. Κατέχει επίσης push notifications, PIR αισθητήρα και σειρήνα. Επίσης η κάμερα σας δίνει την δυνατότητα ενεργοποίησης σειρήνας μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας για να έχετε την δυνατότητα να διώξετε τους ανεπιθύμητους “επισκέπτες”.

Με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο η Reolink Go σας επιτρέπει να μιλήσετε αλλά και να ακούσετε των ήχο απ τον χώρο και να μιλήσετε στους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η κάμερα Reolink είναι ανθεκτική σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα πρόβλημα, για το λόγο αυτό φροντίστε να χρησιμοποιήσετε και την επιπλέον προστασία που παρέχει το έξτρα κάλυμμα της.


Μερικά tips από το Plantron για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση

Μπορείτε να αγοράσετε και δεύτερη μπαταρία, για να μην έχετε πρόβλημα όταν η αρχική μπαταρία χρειαστεί φόρτιση. Κάθε φορά που η μία εξαντλείτε, χρησιμοποιήστε την εφεδρική της.

Όλες οι κάμερες είναι συμβατές με την Amazon Alexa και το Google Assistant. Χρησιμοποιήστε τις κάμερες σας με φωνητικές εντολές, χωρίς να χρειαστεί να τις ξανά αγγίξετε με τα χέρια σας.

Επιλέξτε πότε η κάμερα θα χρησιμοποιεί την εφαρμογή PIR για ανίχνευση καχύποπτων κινήσεων, για να μην σας στέλνονται ενοχλητικές ειδοποιήσεις όταν δεν το επιθυμείτε.

Μη σας τρομάζει καθόλου το σκοτάδι! Η Reolink έχει εξαιρετική νυχτερινή όραση που καλύπτει μέχρι και 12 μέτρα!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Cloud για να μπορείτε να αποθηκεύετε clips που επιθυμείτε, να διατηρείτε αναμνήσεις τις οποίες καταγράψατε, να αποθηκεύονται αυτόματα οι εγγραφές ανίχνευσης κίνησης εκεί, και γενικότερα όλα τα βίντεο, ώστε να μπορείτε να κάνετε replay κάποια καταγραφή αν κάποτε χρειαστεί!


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol, το MyLoneWorkers και το SpotyPal) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας