Παρουσίαση προϊόντων

Διαχείριση του στόλου σας με τα GPS trackers της Teltonika

Χώρες σε καραντίνα, απαγόρευση μετακινήσεων και ταξιδιών, κλείσιμο επιχειρήσεων και εξ αποστάσεως εργασία, όλος ο πλανήτης έχει εισέλθει σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Το ανθρώπινο, ψυχολογικό και οικονομικό κόστος φαντάζει εξίσου δραματικό. Όμως είναι εξίσου δεδομένο πως αν όλοι μας δείξουμε την δέουσα υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα μπορέσουμε πάλι αργά ή ίσως και γρήγορα να επιστρέψουμε στην γλυκιά όπως φαντάζει τώρα, καθημερινότητα μας.

Φυσικά εκτός από τις εταιρείες που έκλεισαν ή τηλεργάζονται υπάρχουν και κάποιες εταιρείες όπως αυτές που σχετίζονται με τον κλάδο υγείας, την διατροφική αλυσίδα, τις μεταφορικές που βιώνουν μια σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών τους σε ένα περίεργο και απόκοσμο περιβάλλον με άδειους δρόμους, γάντια, μάσκες και αντισηπτικά.

Έξυπνες λύσεις από το Plantron

Ακολουθώντας τις ανάγκες των καιρών λοιπόν το Plantron έχει σημαντικές λύσεις να προτείνει σε όλες τις εταιρείες που αυτή την στιγμή με αυταπάρνηση συνεχίζουν να παλεύουν ώστε να παραδώσουν τα αγαθά κατ’ οίκων, να διανείμουν έγκαιρα τα αγαθά στα καταστήματα και να παραδώσουν τις ηλεκτρονικές παραγγελίες όλων εμάς.

Για όλες αυτές τις εταιρείες η διαχείριση στόλου (fleet managment) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο ώστε να σχεδιάσουν και να βελτιστοποιήσουν τα δρομολόγια τους, να έχουν ανά πάσα στιγμή εικόνα που παραδόθηκε τι και που πρόκειται να παραδοθεί μια παραγγελία, αλλά και να κοστολογήσουν όλη αυτή την διαδικασία.

Φυσικά σε αυτό το διάστημα και με τόση πίεση χρόνου, πέρα από το πόσο αποτελεσματικό είναι ένα σύστημα παρακολούθησης στόλου, εξίσου σημαντικό είναι και το πόσο εύκολα, γρήγορα, χωρίς δέσμευση του οχήματος μπορεί να εγκατασταθεί.

fleet

Το Plantron επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Teltonika σε Ελλάδα και Κύπρο

Το Plantron λοιπόν ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Teltonika σε Ελλάδα και Κύπρο διαθέτει δύο μοντέλα GPS tracker τα οποία μπορούν σε δευτερόλεπτα να εγκατασταθούν, από τον ίδιο τον οδηγό, στο όχημα.

Τα μοντέλα αυτά είναι το FMB001 που τοποθετείτε plug and play στην OBD θύρα και το FMT100 που προσαρμόζεται κατευθείαν στους πόλους της μπαταρίας.


Δείτε αναλυτικά οδηγούς εγκατάστασης στα δύο βίντεο του ακολουθούν.

Teltonika FMT100
Easy Installation Tutorial

Teltonika FMB001 and FMB010
Quick Start Guide


Επίσης αυτό το διάστημα παράγονται τα πρώτα GPS tracker FMP100 που θα τοποθετούνται απευθείας στον αναπτήρα του αυτοκινήτου.

Τέλος μια μεγάλη γκάμα από συμπληρωματικούς bluetooth αισθητήρες όπως υγρασίας, θερμοκρασίας, αναγνώρισης οδηγού, ανίχνευσης κίνησης μπoρεί να μετατρέψει ένα GPS tracker σε μια ολοκληρωμένη IoT συσκευή που θα παρέχει όλη την απαραίτητη πληροφορία για το όχημα.


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας