Παρουσίαση προϊόντων

Το Spotypal είναι το πιο ολοκληρωμένο Bluetooth tracker της αγοράς

Το SpotyPal είναι το πιο ολοκληρωμένο Bluetooth tracker της αγοράς για ανίχνευση αντικειμένων. Κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά από την εταιρεία Terracom, που εδρεύει στα Ιωάννινα, και συνοδεύεται από μία πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών που δεν συναντάς συχνά συγκεντρωμένες σε μία συσκευή, καθιστώντας το έτσι το απόλυτο Bluetooth Tracker.

Το SpotyPal λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογίας Bluetooth Low Energy και για να το χρησιμοποιήσεις το μόνο που θα χρειαστεί είναι να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σου. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και μέσα από το app σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις τη λειτουργία της συσκευής ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου.

Εκτός από τη συνήθη λειτουργία ενός Bluetooth tracker, που είναι να σε βοηθήσει να βρεις το αντικείμενο που έχασες/τοποθέτησες σε λάθος σημείο κάνοντας τη συσκευή να ηχήσει και να αναβοσβήσει, το Spotypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να βρεις το κινητό σου καλώντας το μέσα από τη συσκευή, ακόμα κι αν το είχες ρυθμίσει σε αθόρυβη λειτουργία.

spotypal-device

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία «two-way separation alert», μπορείς να κάνεις τη συσκευή να ηχήσει και να αναβοσβήσει μόλις απομακρυνθείς από το αντικείμενο στο οποίο την είχες συνδεδεμένη. Αξιοποιώντας επίσης την «Τοποθεσία» στο smartphone σου, η εφαρμογή μπορεί να σου υποδείξει το τελευταίο μέρος που βρισκόταν το αντικείμενο που αναζητάς, πριν χαθεί η σύνδεση της συσκευής με αυτό.

Εκτός από τις λειτουργίες αυτές όμως, το Spotypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να στείλεις ένα σήμα κινδύνου με την τοποθεσία σου «SOS alert» σε προκαθορισμένες επαφές, σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε κίνδυνο και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να καλέσεις βοήθεια. Λειτουργεί ακόμη και ως ξυπνητήρι, σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να έχεις το κινητό σου δίπλα σου όλο το βράδυ, αλλά και για να δημιουργήσεις λίστες από αντικείμενα που θέλεις να έχεις μαζί σου ώστε να είσαι σίγουρος/η οτι δεν θα ξεχάσεις κάτι από αυτά (not to forget lists).

crowd-spoty

Επιλέον, αν χάσεις ένα αντικείμενο, έχεις τη δυνατότητα να το δηλώσεις μέσω της εφαρμογής «Crowd Finding» και τότε άλλοι χρήστες, που βρίσκονται κοντά του, θα σε βοηθήσουν να το βρεις ανώνυμα, στέλνοντας στην εφαρμογή ένα σήμα με την τοποθεσία του.

Τέλος, χάρη στη Bluetooth Low Energy τεχνολογία που χρησιμοποιεί, η μπαταρία αντέχει έως και ένα χρόνο μέχρι να χρειαστεί αντικατάσταση. Η αλλαγή της είναι πανεύκολη, καθώς το SpotyPal χρησιμοποιεί μπαταρία τύπου CR2032 -μπαταρία ρολογιού- που είναι διαθέσιμη παντού και πολύ οικονομική.

Το SpotyPal είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα, είναι μικρό, ελαφρύ και πανεύκολο στη χρήση.

3-spoty-devices

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Περισσότερα για τη συσκευή και τις λειτουργίες της μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα του SpotyPal.


Επιλέξτε έναν ενισχυτή σήματος κινητής τηλεφωνίας μέσα από τον ολοκληρωμένο κατάλογο του Plantron.gr. Βρείτε έναν ενισχυτή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας (οικιακή ή επαγγελματική χρήση) και καλύπτει την επιφάνεια που επιθυμείτε να ενισχύσετε το σήμα


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας