Παρουσίαση προϊόντων

Reolink Go PT

Η νέα περιστρεφόμενη 4G κάμερα της Reolink

Το PLANTRON στα πλαίσια της συνεργασία του με την Reolink, φέρνει πρώτο στην Ελλάδα την ολοκαίνουργια, έξυπνη, περιστρεφόμενη, 4G κάμερα Reolink GO PT, που μόλις κυκλοφόρησε. Υποδεχτείτε λοιπόν, την νέα εμπειρία 24ώρης ασφάλειας, που θα σας συναρπάσει, με καινούρια χαρακτηριστικά και εφαρμογές, όπου και αν βρίσκεστε!

Τι καινούργιο προσφέρει η Reolink GO PT;

Η Reolink προσπάθησε να δημιουργήσει νέες έμπιστες πηγές ασφαλείας, φέρνοντας στην αγορά την Reolink GO PT. Μια εξελιγμένη και βελτιωμένη έκδοση της Reolink GO, με νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές.

Συγκεκριμένα:

 • Ασφάλεια χωρίς καμία ανάγκη καλωδίωσης
 • Ασφάλεια χωρίς την ανάγκη εξωτερικής τροφοδοσίας(Ενεργειακά απολύτως αυτόνομη)
 • Ασφάλεια με εμβέλεια – κάλυψη χώρου 360 μοιρών
 • Ασφάλεια ακόμα και για τις απομακρυσμένες περιοχές, χωρίς την απαίτηση ύπαρξης δικτύου στο χώρο ή router
 • Ασφάλεια φιλική προς το περιβάλλον
 • Ασφάλεια με τον ευκολότερο τρόπο εγκατάστασης
 • Ασφάλεια παρακολούθησης, ειδοποίησης και δυνατότητα άμεσης αντίδρασης

Γιατί την Reolink GO PT;

Ενεργειακά απολύτως αυτόνομη, χωρίς καμία ανάγκη καλωδίωσης!

Οι κάμερα ασφαλείας Reolink GO PT, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς καμία ανάγκη καλωδίου! Στη συσκευασία της περιέχεται το Solar Panel της Reolink, κάνοντάς την τελείως ανεξάρτητη και αυτόνομη ενεργειακά. Ξενοιάστε λοιπόν, τελείως από το άγχος της φόρτισης και των καλωδίων.

Επίσης, είναι μια 4G κάμερα, που σημαίνει ότι για να συνδεθεί στο δίκτυο, να αποστείλει δεδομένα και να επιτευχθεί η αμφίδρομη επικοινωνία με τον χρήστη, χρειάζεται μόνο να τοποθετήσουμε πάνω της μια κάρτα SIM ενός παρόχου και τίποτα παραπάνω. Ξεχάστε τα καλώδια Ethernet , το άγχος της απόστασης και τη δυσκολία σύνδεσης σε δίκτυα Wifi. Τοποθετήστε την, παντού και πανεύκολα!

ReolinkGoPT

Τεράστια ευελιξία στους χώρους τοποθέτησης!

Τοποθετήστε την κυριολεκτικά οπουδήποτε βάλει ο νους σας και δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi. Μπορείτε να την πάρετε ακόμα και μαζί σας. Ιδανική για αγρότες, μελισσοκόμους, μηχανικούς, κατασκηνωτές και δασικές υπηρεσίες.

Μερικά από αυτά τα μέρη είναι:

 • Φάρμες
 • Μελίσσια
 • Αποθήκες
 • Χωράφια
 • Δασικές περιοχές για παρακολούθηση της αγρίας φύσης
 • Τροχόσπιτα
 • Κατασκηνώσεις
 • Εργοτάξια
 • Μαρίνες σκαφών
 • Οπουδήποτε δεν υπάρχει Wifi
ReolinkGoPT

Δυνατότητα περιστροφής με ευρυγωνική κάλυψη!

Η Reolink GO PT είναι σχεδιασμένη να προσφέρει την απόλυτη κάλυψη χώρου! Μπορεί να περιστρέφει 355° οριζόντια και 140° κάθετα, προσφέροντάς σας ένα τεράστιο οπτικό πεδίο από κάθε γωνία. Τοποθετήστε την οπουδήποτε και αποκτείστε υπερεκτεταμένη γωνιακή επιθεώρηση όλου του χώρου σας.

ReolinkGoPT

2-Way Audio!

Η ασύρματη κάμερα Reolink GO PT, προσφέρει τεχνολογία αμφίδρομης επικοινωνίας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς σας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσετε με τον επίδοξο διαρρήκτη, χωρίς να έρθετε σε επαφή μαζί του. Επιπλέον, αισθανθείτε σίγουροι ότι οι δικοί σας άνθρωποι είναι διαρκώς ασφαλής. Επικοινωνήστε με τα παιδιά σας ή απλά δείτε τα κάνοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

ReolinkGoPT

Εξαιρετική εικόνα ακόμα και τη νύχτα!

Η Reolink GO PT δε ξεκουράζεται όσο εσείς κοιμάστε! Με ενσωματωμένα LEDs που φωτίζουν ως και 10 μέτρα και εξαιρετική νυχτερινή όραση, καταγράφει τα πάντα και μέσα στο σκοτάδι. Κοιμηθείτε με το κεφάλι σας ήσυχο και αφήστε την να προστατέψει την ιδιοκτησία σας, το χώρο σας, το όχημα σας, εσάς και την οικογένεια σας.

ReolinkGoPT

Απίστευτα ανθεκτική – Ιδανική για εξωτερικό χώρο!

Εγκαταστήστε την οπουδήποτε χωρίς κανένα φόβο, αφού διαθέτει εγγύηση ανθεκτικότητας σε έντονες καιρικές συνθήκες IP65. Πλέον, δε χρειάζεται να σας αγχώνει καθόλου η τοποθέτηση της! Εγκαταστήστε την σε οποιονδήποτε χώρο, χωρίς κανένα κίνδυνο καταστροφής, καθώς είναι κατασκευασμένη να αντέχει μέχρι και το χαλάζι.

ReolinkGoPT

Εφαρμογή PIR!

Αρχικά, η εφαρμογή PIR είναι ένας ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης ο οποίος δε θα θεωρήσει το φτερούγισμα ενός ζουζουνιού ή το πέταγμα ενός κλαδιού (π.χ. από τον αέρα) ως καχύποπτη κίνηση, στέλνοντας σας λάθος ειδοποιήσεις. Η έξυπνη PIR ανίχνευση κίνησης, καταγράφει και αποθηκεύει τις καχύποπτες κινήσεις και σας ειδοποιεί απευθείας. Σε συνδυασμό λοιπόν με τη τεχνολογία λήψης ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σας, οι κάμερα Reolink GO PT, σας κρατάνε ασφαλή όλο το 24ώρο, όπου και αν βρίσκεστε!

ReolinkGoPT

Καταγραφή και δημιουργία Ιστορικού καταγραφών(playback)!

Όταν η Reolink GO PT εντοπίσει κίνηση στο χώρο , χρησιμοποιώντας τον PIR sensor, ξυπνάει και ταυτόχρονα ξεκινάει να γράφει ένα βίντεο κλιπ για χρήση και αναπαραγωγή. Αυτά τα συμβάντα κίνησης, αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD(που τοποθετείται μέσα στη κάμερα) και έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε και να ανατρέχετε σε αυτά τα βίντεο ιστορικού ανά πάσα στιγμή.

ReolinkGoPT

Φυσικά, την Reolink GO PT αλλά και την μεγάλη γκάμα καμερών ασφαλείας και παρόμοιων προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία Reolink, μπορείτε να τα ανακαλύψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας