Παρουσίαση προϊόντων

Ενισχυτές Σήματος Κινητής Τηλεφωνίας

Πόσες φορές χρειάστηκε να απομακρυνθείτε από τον χώρο σας για να αποκτήσετε σήμα στο κινητό σας; Μην αφήνετε τις επικοινωνίες σας να χάνονται λόγω χαμηλού σήματος! Η λύση υπάρχει και είναι απλή: με έναν ενισχυτή σήματος κινητής τηλεφωνίας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δυναμώσετε το σήμα του κινητού σας για να έχετε απόλυτη κάλυψη ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Οι ενισχυτές – αναμεταδότες σήματος κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούνται ευρέως σε σπίτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπόγεια, εξωτερικούς χώρους και εργοτάξια, πλοία και σκάφη αναψυχής, καφετέριες, συναυλιακούς χώρους, θέατρα κλπ. Ενισχύοντας το σήμα κινητής τηλεφωνίας στο χώρο σας, ιδιαίτερα αν είστε επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, θα δώσετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις με άνεση, αλλά και να κάνουν χρήσεις υπηρεσιών φωνής και internet μέσω κινητού τηλεφώνου, ανάλογα πάντα και με το μοντέλο του ενισχυτή που θα επιλέξετε.

statistic

Οι ενισχυτές κινητής τηλεφωνίας είναι απλοί στην εγκατάσταση, καθώς είναι τύπου Plug and Play. Με μία απλή σύνδεση της συσκευής στην τροφοδοσία της και στις κεραίες έχετε πλέον πρόσβαση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, σε χώρους όπου έως τώρα ήταν αδύνατο. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε όμως οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία κατά την εγκατάσταση του ενισχυτή σας, μη ξεχνάτε πως η ομάδα του Plantron βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμη να παρέχει τεχνική υποστήριξη για κάθε μοντέλο που θα επιλέξετε.

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός ενισχυτή;

Εφόσον πήρατε την απόφαση να επενδύσετε σε έναν ενισχυτή σήματος, δύο είναι οι παράγοντες που θα πρέπει να σας απασχολήσουν ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο για τις ανάγκες σας:

  • το εύρος του ενισχυτή, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα που θέλετε να καλύψετε,
  • τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, των οποίων το σήμα θέλετε να ενισχύσετε.

Στο Plantron θα βρείτε την πληρέστερη γκάμα ενισχυτών σήματος GSM/3G/4G στην Ελληνική αγορά, για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει.

Δείτε αναλυτικά τον παρακάτω πίνακα εδώ.

Με την αγορά του ενισχυτή σας, το Plantron σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο κιτ, έτοιμο για σύνδεση. Το κιτ περιέχει:

  • καλώδιο 10 μέτρων, τερματισμένο και έτοιμο με τους κονέκτορές του για εύκολη εγκατάσταση. Επιπλέον, αν τα 10 μέτρα δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να προμηθευτείτε μεγαλύτερο καλώδιο από εμάς, με οικονομική χρέωση ανα μέτρο,
  • Εσωτερική κεραία αναμετάδοσης,
  • Splitters (διακλαδωτές) για να εγκαταστήσετε περισσότερες κεραίες, αν το επιθυμείτε,
  • Εξωτερική κεραία λήψης.

Μην ξεχνάτε όμως, οτι ακόμα κι αν το έτοιμο κιτ δεν σας καλύπτει, μπορούμε πάντα να βρούμε μαζί τον ενισχυτή που σας ταιριάζει, ώστε να είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας, επιλέγοντας από την μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ που διαθέτουμε. Έτσι, θα είστε σίγουροι οτι ο ενισχυτής που θα επιλέξετε θα εξυπηρετεί τις εταιρείες κινητής που επιθυμείτε και θα καλύπτει την απόσταση που χρειάζεστε.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Βρείτε στο Planton.gr τον απόλυτο οδηγό για να αγοράσετε τον ενισχυτή σήματος κινητής τηλεφωνίας που σας ταιριάζει.


Επιλέξτε έναν ενισχυτή σήματος κινητής τηλεφωνίας μέσα από τον ολοκληρωμένο κατάλογο του Plantron.gr. Βρείτε έναν ενισχυτή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας (οικιακή ή επαγγελματική χρήση) και καλύπτει την επιφάνεια που επιθυμείτε να ενισχύσετε το σήμα


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας