0item(s)

Δεν υπάρχουν αντικείμενα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

SONOFF - BASICR2 Wi-Fi DIY Smart Switch

Γρήγορη Επισκόπηση

Η SONOFF - BASICR2 Wi-Fi DIY Smart Switch σας παρέχει την ικανότητα να μετατρέψετε κοινότυπες οικιακές συσκευές σε έξυπνα προιόντα, δίνοντας σας το δικαίωμα να τις ελέγξετε μέσω την εφαρμογή στο κινητό σας από οπουδήποτε. 

Εγγύηση 1 χρόνο

SKU: 34.00036
Χωρίς το ΦΠΑ: 7,49 € Με ΦΠΑ: 9,29 €

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

Λεπτομέρειες

Ξεκλειδώστε την κρυφή σας δημιουργικότητα
Ένα πιθανό πλεονέκτημα είναι η DIY(κάντο μόνος σου) συμβατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε αναβάθμιση στις οικιακές συσκευές σας, για να είστε άνετοι μέσα στο έξυπνο σπίτι σας. Απλά συνδέστε το στις συσκευές που δύσκολα φτάνετε και θα κάνει θαύματα. 

Ένα έξυπνο σπίτι, στα χέρια σας 
Αλλάξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε πράγματα, από το σπίτι σας στο κινητό σας. Έχετε τον ολοκηρωτικό έλεγχο των οικιακών συσκευών σας, ακόμη και όταν είστε μίλια μακρυά, μέσω της εφαρμογής eWeLink. Με ένα απλό άγγιγμα ελέγχετε τα πάντα. 

Δε θα ξανασυναντήσετε ποτέ "χαζές" συσκευές 
Λειτουργεί με πλατφόρμες φωνητικής ενεργοποίησης, συμπεριλαμβανομένου την Alexa της Amazon και το Google Assistant. Δώστε τους μία φωνητική εντολή και θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε καθημερινές εργασίες. 

Προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις
Αναθέστε του ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σε συσκευές που διψούν για εξουσία καθημερινά, για να αποφύγετε απαιραίτητη κατανάλωση, βοηθώντας στο να μην έρχοντε οι λογαριασμοί ρεύματος σας φουσκωμένοι. 

Όταν εμφανίζετε κάποιος, τα φώτα ανοίγουν αυτόματα
Προσαρμόστε έξυπνα σημεία για ομάδες συνδεδεμένων προιόντων. Τα φώτα θα ανοίγουν αυτόματα όταν οι φίλοι σας φτάνουν στο σπίτι σας. Δεν χρειάζετε να κάνετε συχνή εγκατάσταση.

Αγνοήστε το WiFi εντελώς 
Ως συνήθως, οι έξυπνες συσκευές σήμερα λειτουργούν με WiFi, συνεπώς και το πρόβλημα να μην υπάρχει ασύρματη σύνδεση να εμφανιστεί μπροστά σας. Το Lan σύστημα ελέγχου είναι φτιαγμένο για να προσφέρει ακριβώς εξυπηρέτηση και ελευθερία στη δοιήκηση συσκευών χωρίς πρόσβαση WiFi.

Τα παλαιότερα κινητά αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία 
Κατεβάστε την εφαρμογή με κάμερα eWeLink στο αναβαθμισμένο κινητό σας, ενώστε το με την εφαρμογή eWeLink σε άλλο κινητό και θα λειτουργήσει ολόσωστα, έτοιμο για χρήση. 

Μοιραστείτε τον έλεγχο για μεγαλύτερη ευκολία 
Υπάρχει μία μεγάλη διαδικασία για να ξεκινήσετε ένα έξυπνο σπίτι. Συνδέστε την συσκεύη σας με την εφαρμογή eWeLink, προσθέστε την στο κινητό σας... Αρκετά πολύπλοκο. Με την διαμοίραση συσκευών, η οικογένεια σας θα μπορεί να διαχειρίζετε τις συσεκυές χωρίς να χρειαστεί να κάνουν και οι ίδιοι τα βήματα ένα-ένα από την αρχή. 

Δημιουργήστε περισσότερες ενέργειες που επιθυμείτε
Συμβατό με λειτουργία IFTTT, επικοινωνήστε με μία πληθώρα συσκευών ή στείλτε τις ειδοποιήσεις στο κινητό σας. Ανοίξτε αυτόματα τα φώτα το ηλιοβασίλεμα όταν γυρίσετε σπίτι.

Εξερευνήστε ακόμη περισσότερο
Εμφανίστε την κατάσταση πραγματικού χρόνου της συσκευής στην εφαρμογή, η οποία είναι η λειτουργία συγχρονισμού κατάστασης. Η οικιακή συσκευή θα διατηρήσει την κατάσταση πριν την διακοπή του ηλεκτρισμού, όταν ο ηλεκτρισμός ξαναεπιστρέψει. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Remote Control
 • Share Control
 • Voice Control
 • Smart Scene
 • Timing
 • IFTTT Function
 • LAN Control
 • DIY Compability
 • Input Voltage: 90 ~ 250V AC
 • Max Current: 10A
 • Max Power: 2200W
 • Frequency: 2.4Ghz