Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.plantron.gr πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού. Tα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier. Σε διπρόσιτες περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της ACS courier, η αποστολή θα γίνει μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ). Στο μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής επικράτειας ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως το πολύ 2 ημέρες. Παρέχεται η δυνατότητα tracking των παραγγελιών σας.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας και ανεξάρτητα από το κόστος,το είδος και τον προορισμό της παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης αναγράφεται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Το κόστος μεταφορικών για αποστολές εντός Ελλάδος είναι:

  • Για παραγγελίες βάρους έως 1.99 κιλά -> 4 €
  • Από 2 έως 3.99 κιλά -> 6 €
  • Από 4 έως 9.99 κιλά -> 8 €
  • Από 10 κιλά και άνω -> 15 €

Το κόστος μεταφορικών για αποστολές στη Κύπρο είναι: 21€

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινόμενων ή αργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊον κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ( info(at)plantron(dot)gr & 26510-94333 ).