Παρουσίαση προϊόντων

Teltonika Teltocharge

Καλώς ορίστε το ολοκαίνουργιο προϊόν της Teltonika TELTOCHARGE!

O πρώτος ατομικός φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Το Plantron ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Teltonika σε Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζει και φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο φορτιστή Ηλεκτρικού Οχήματος(EV), που μόλις κυκλοφόρησε και θα μεταμορφώσει την εμπειρία φόρτισης του οχήματός σας.

Είναι ξεχωριστές καθώς, είναι σχεδιασμένες ώστε το router να τοποθετείται στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η απολαβή και η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Το μέλλον της φόρτισης μπροστά σας!

Η Teltonika δημιούργησε ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, κορυφαία εμφάνιση, υψηλής ποιότητας κατασκευή και έξυπνες λειτουργίες φόρτισης EV για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, συμβάλλοντας παράλληλα, αποτελεσματικά στη μείωση των εκπομπών CO2.

teltocharge

Εύκολος, Εξυπνος και Αξιόπιστος Φορτιστής EV από την εταιρεία που Εξειδικεύεται στη παραγωγή παγκόσμιων καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων.

Απόλυτα Προσαρμόσιμος

Premium σχεδιασμός με πολλές επιλογές διαμόρφωσης(2 Versions) για να διαλέξετε.

1. ΜTethered Cable (με καλώδιο)

teltocharge

2. Socket (με πρίζα)

teltocharge

Πανεύκολος στη χρήση

teltocharge

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση χωρίς επιπλέον βήματα, σύστημα διαχείρισης καλωδίων χωρίς προβλήματα και εμπειρία φόρτισης EV χωρίς κόπο. Είναι τόσο απλό όσο να χρησιμοποιεί κάποιος ένα smartphone.

Έξυπνος

Παρακολουθήστε την κατάσταση του φορτιστή σας, προγραμματίστε τη φόρτιση όταν το ρεύμα είναι φθηνότερο, δείτε τα στατιστικά σας σε πραγματικό χρόνο, κλειδώστε τον φορτιστή σας για να τον προστατέψετε από ανεπιθύμητους χρήστες και πολλά άλλα μέσω της εφαρμογής TeltoCharge.

teltocharge

Αξιόπιστος

Το TeltoCharge διαθέτει στιβαρό εξωτερικό κέλυφος και αξιόπιστη ποιότητα κατασκευής, που μπορεί να αντέξει ακόμη και τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έχει IP55 και IK10, που σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί με ασφάλεια τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

teltocharge

Ισχυρός

Χωρητικότητα φόρτισης έως 22 kW. Αφιερώστε λιγότερο χρόνο περιμένοντας να φορτιστεί το EV σας και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τη οδήγηση.

teltocharge

Δυνατότητες Συνδεσιμότητας

Συνδέστε τον φορτιστή σας σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή μέσω Wi-Fi/Bluetooth ή GSM για να ελέγχετε εύκολα τον φορτιστή σας από απόσταση. Είναι συμβατός με κάθε ηλεκτρικό όχημα και Plug-in (PHEV) υβριδικό τώρα και στο μέλλον.

teltocharge

Εξουσιοδότηση με κάρτα NFC

teltocharge

Γρήγορη και εύκολη εξουσιοδότηση φόρτισης EV με χρήση κάρτας NFC.

Βολικός

teltocharge

Οι δυναμικές λυχνίες LED δείχνουν την κατάσταση ισχύος, συνδεσιμότητας και φόρτισης.

Ανθεκτικός

teltocharge

Απολαύστε το TeltoCharge στο μέγιστο και μην ανησυχείτε για τίποτα με τριετή εγγύηση.


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας