Παρουσίαση προϊόντων

Τρία νέα μοντέλα router της Teltonika στο Plantron

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τρεις νέες επιλογές σε router της Teltonika.

RUTX08 LTE Router

RUTX08

Το RUTX08 είναι ένα ισχυρό router Ethernet-to-Ethernet με προηγμένο λογισμικό OpenWrt. Είναι βασισμένο σε LInux και διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργικότητα Firewall και VPN. Τα Interface Gigabit Ethernet, το ανθεκτικό housing αλουμινίου και η υποστήριξη πρωτοκόλλου βιομηχανικής δικτύωσης καθιστούν το RUTX08 μία ιδανική επιλογή για επαγγελματικές εφαρμογές.

Το βιομηχανικό αυτό ρούτερ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και εξοπλισμένο με θύρες 4 x Gigabit Ethernet, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 256 MB. Οι ισχυρές προδιαγραφές του σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του λογισμικού RutOS, όπως οι πολλαπλές υπηρεσίες VPN, η προηγμένη υποστήριξη Firewall και RMS, καθιστούν αυτή τη συσκευή μια εξαιρετική συσκευή που δεν απαιτεί συνδεσιμότητα κυψελοειδούς ή WiFi.

RUTX09 4G LTE Cat6 Dual Router

RUTX09

Το RUTX09 της Teltonika είναι ένα 4G router επόμενης γενιάς, το οποίο υποστηρίζει LTE Cat6 μέχρι και 300 Mbps. Είναι ανθεκτικό και κατάλληλο για βιομηχανικές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων με 4 Gibabit Ethernet θύρες. Υποστηρίζει δύο υποδοχές SIM με αυτόματη ανακατεύθυνση σε περίπτωση προβλήματος με την μια υποδοχή SIM.

Το LTE-A Cat6 cellular router IoT με Dual SIM διαθέτει 4 interfaces Gigabit Ethernet και Carrier Aggregation τεχνολογία για την καλύτερη αξιοποίηση του Bandwith και την εξυπηρέτηση των χρηστών. Αποτελεί ανθεκτική και ισχυρή επιλογή με VPN, τείχος προστασίας και άφθονη επεξεργαστική ισχύ για προσαρμοσμένες εφαρμογές στο OpenWrt που βασίζεται στο RutOS σύστημα.

Αυτό το ισχυρό router LTE έχει σχεδιαστεί ως πηγή κύριου ή εφεδρικού Internet, για όπου απαιτείται σταθερή σύνδεση και υψηλή απόδοση δεδομένων. Είναι εξοπλισμένο με θύρες Dual-SIM και 4 x Gigabit Ethernet και διαθέτει όλα τα προηγμένα λογισμικά RutOS και χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Επιπλέον, είναι απολύτως συμβατό με το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης RMS με το οποίο σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε εποπτεία όλων των router σας ταυτόχρονα με αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης τους.

RUTX11 LTE Cat6 Router

RUTX11

Το RUTX11 είναι το πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά router ανάμεσα σε όλες τις συσκευές της σειράς RUTX. Είναι εξοπλισμένο με Dual-SIM, 4 x Gigabit Ethernet θύρες, ασύρματο δίκτυο WiFi AC dual band, διασύνδεση Bluetooth LE και USB. Συνοδεύεται από όλα τα λογισμικά RutOS και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και αποτελεί μία συσκευή ιδανική για προηγμένες βιομηχανικές και επιχειρηματικές εφαρμογές.

Το RUTX11 διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε hardware interfaces, που επιτρέπουν τη χρήση αυτής της συσκευής σε βιομηχανικές εφαρμογές όπου η ταχύτητα και η ανθεκτικότητα βρίσκονται στην επίκεντρο της λύσης. Επιτρέπει επίσης την απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων μέσω του 4G (LTE) – Cat 6 με downlink έως 300 Mbps και θύρες Ethernet 4 x 1 Gbit.

Τέλος, η τεχνολογία Quad Core ARM Cortex A7 717 MHz και η μνήμη DDR3 RAM 256 MBytes του router αυτού, διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή λήψη δεδομένων VPN. Το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να διαχειριστεί με άνεση μια επαγγελματική εφαρμογή ψηφιακής σήμανσης Digital Signage με 8k hdtv. Επιπροσθέτως, το Bluetooth LE επιτρέπει στους αισθητήρες να συνδεθούν απευθείας στο router, ελαχιστοποιώντας έτσι την απαίτηση του συνολικού συστήματος της λύσης.

Μερικά παραδείγματα χρήσης των router της σειράς RUTX

  • Συστήματα SCADA

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στηρίζονται σήμερα στην καινοτομία, προκειμένου να διασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα του κόστους. Για πολλές από αυτές, η αυτοματοποίηση του συστήματος SCADA είναι το κλειδί της επένδυσης για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων βιομηχανικών προτύπων. Οι λύσεις Teltonika IoT βοηθούν να ξεπεραστούν οι προκλήσεις συνδεσιμότητας που είναι πολύ συνηθισμένες στα projects αυτοματοποίησης SCADA. Οι συσκευές RUT της Teltonika εγγυώνται τόσο την ασφάλεια όσο και την αξιοπιστία καθώς επίσης και τη λύση στο πρόβλημα που εξασφαλίζει τη σταθερή σύνδεση στο Internet ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες.

  • Ενεργειακός τομέας

Σήμερα, καθώς ολοένα και περισσότεροι από εμάς αποκτούν έντονη οικολογική συνείδηση, υπάρχουν πολλά νοικοκυριά που χρησιμοποιούν ασύρματες τεχνολογίες για τον εκσυγχρονισμό της παραδοσιακής ενεργειακής υποδομής και τη δημιουργία “έξυπνων δικτύων”. Η Teltonika παρέχει λύσεις δικτύωσης για έξυπνη μέτρηση, η οποία είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της υποδομής έξυπνου δικτύου.

  • Έξυπνη πόλη

Τα ρούτερ της Teltonika έχουν αποδειχθεί πολύ χρήσιμα για εφαρμογές πρόληψης και ενημέρωσης των πολιτών. Ως παράδειγμα, το υπουργείο μεταφορών του Κέιπ Τάουν (TCT) εγκατέστησε πρόσφατα ένα 3D σύστημα ανίχνευσης λέιζερ στο Muizenberg για να αποτρέψει τα οχήματα με ύψος άνω των 2,5 μ. από την πρόσκρουση στη χαμηλή σιδηροδρομική γέφυρα του Atlantic Road. Με την χρήση των Teltonika routers παρέχεται αξιόπιστη και ασφαλής απομακρυσμένη παρακολούθηση από το Κέντρο Διαχείρισης Μεταφορών.

Άλλο ένα παράδειγμα στο οποίο χρησιμοποιούνται κατά κόρον τα Teltonika ρουτερ ως κυρίαρχη λύση, είναι τα συστήματα ελέγχου κυκλοφορίας (Traffic Control Systems). Έτσι μειώνονται πιθανές εμπλοκές κυκλοφορίας και βελτιώνεται η ασφάλεια.

  • Αυτοκινητοβιομηχανία – Δημόσιες συγκοινωνίες

Η Teltonika προσφέρει μια εκπληκτική λύση για τις δημόσιες-μαζικές μεταφορές, η οποία προχωρά στην ενσωμάτωση σύγχρονων συστημάτων ψηφιακών πληρωμών στις δημόσιες συγκοινωνίες. Η υπηρεσία σύνδεσης WiFi παρέχεται επίσης ως επιπρόσθετη, αρκετά χρήσιμη λειτουργία για τους επιβάτες.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol, το MyLoneWorkers και το SpotyPal) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας