Παρουσίαση προϊόντων

Teltonika FMP100 GPS Tracker

Το νέο εύχρηστο FMP100 που τοποθετείται στον αναπτήρα του οχήματος!

Το Plantron ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Teltonika σε Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζει και φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο “Plug and Drive“” GPS Tracker, που μόλις κυκλοφόρησε. Υποδεχτείτε λοιπόν, το νέο εύχρηστο Teltonika FMP100 GPS Tracker που μπορεί σε δευτερόλεπτα να εγκατασταθεί / απεγκατασταθεί από τον ίδιο τον οδηγό του οχήματος.

Συσκευή παρακολούθησης και εντοπισμού οχήματος FMP100

Το FMP100 είναι ένα GPS Tracker αποτελεί την απόλυτη λύση για τον επαγγελματία στην διαχείριση στόλου οχημάτων αλλά και έναν άγρυπνο φρουρό για το ιδιωτικό σας όχημα. Είναι ιδανικό για υπηρεσίες παράδοσης ταχυμεταφορών courier, για εταιρίες ενοικίασης και μίσθωσης αυτοκινήτων καθώς και για φορτηγά και λεωφορεία.

fmp100

Είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε για να το εγκαταστήσετε, είναι να το συνδέσετε στη θύρα υποδοχής αναπτήρα που διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα και έπειτα θα μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και τί πορεία ακολουθεί.

Συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Ένα μεγάλο πλήκτρο στο πίσω μέρος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλει ειδοποίηση SOS σε περίπτωση ανάγκης
  • Ενσωματωμένο ηχείο, έτσι ώστε να ακούγεται ηχητικό Alarm , στην περίπτωση που ο οδηγός υπερβαίνει τα προκαθορισμένα όρια ταχύτητας(Ιδανικό για Λεωφορεία και Φορτηγά)
  • Εξωτερική Θύρα USB, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή ρεύματος για να φορτίσετε άλλες εξωτερικές συσκευές
  • Δυνατότητα ειδοποίησης σε περίπτωση που η συσκευή αποσυνδεθεί από την θέση του αναπτήρα
  • Δυνατότητα ειδοποίησης σε περίπτωση ατυχήματος

Τι ιδιαίτερο προσφέρει το FMP100;

Το νέο μοντέλο GPS Tracker της Teltonika FMP100 είναι μια εύχρηστη συσκευή παρακολούθησης που σας βοηθά να καταγράφετε πλήρως την κίνηση του οχήματος σας και να το εντοπίζετε σε περίπτωση κλοπής. Έχει ενσωματωμένες εσωτερικές κεραίες GNSS, GSM και GPS, εσωτερική κάρτα μνήμης 128 ΜΒ, δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth και ενσωματωμένη μπαταρία.

Πανεύκολη εγκατάσταση με πολλαπλές δυνατότητες

Είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε για να το εγκαταστήσετε, είναι να το συνδέσετε στη θύρα υποδοχής αναπτήρα που διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα.

Με το κουμπί το οποίο διαθέτει μπορείτε να το προγραμματίσετε ώστε να σας παρέχει πολλαπλές δυνατότητες όπως:

  • Σύντομο πάτημα: Ενεργοποιείται ο εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο
  • Παρατεταμένο πάτημα κουμπιού: Ενεργοποιείται το “SOS Alarm”
  • Διπλό πάτημα κουμπιού: Απενεργοποίηση εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο
fmp100-03

24ωρη παρακολούθηση του οχήματός σας

Τοποθετώντας το FMP100 στο όχημά σας, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή τη θέση και την ταχύτητα του οχήματος σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για υπερβολική ταχύτητα, κίνηση έξω από καθορισμένες περιοχές και κίνηση σε απροσδόκητες μέρες και ώρες(αν πρόκειται για επαγγελματικό όχημα). Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε που πήγε, πότε και για πόσο χρονικό διάστημα σταμάτησε καθώς και όλο το ιστορικό των διαδρομών που έκανε τους τελευταίους μήνες.

Η συσκευή μπαίνει αυτόματα σε περιοχή ασφάλειας “Auto Geofencing” κάθε φορά που παρκάρετε. Έτσι, σε περίπτωση που το όχημά σας μετακινηθεί χωρίς να βάλετε το κλειδί στη μίζα του, η συσκευή θα σας στείλει ένα S.O.S μήνυμα sms στο κινητό σας ότι μετακινήθηκε.

Ειδοποίηση Σύγκρουσης

Η συσκευή διαθέτει την λειτουργία “Crash detection” ,οπότε στη περίπτωση που συμβεί κάποια σύγκρουση ή ατύχημα, τότε απ’ ευθείας, θα στείλει ένα μήνυμα SOS στο κινητό σας. Πολύ σημαντικό, έτσι ώστε να γίνει άμεση κλήση βοήθειας ακόμα και από κάποιον οποίος δεν βρίσκεται στο χώρο του ατυχήματος.

fmp100-04

Απομακρυσμένος Έλεγχος και Ειδοποίηση σε περίπτωση υπέρβασης ορίου Ταχύτητας

Η συσκευή FMP100 διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, από το οποίο ακούγεται “Ηχητικό Alarm” στη περίπτωση που ο οδηγός υπερβεί το προκαθορισμένο όριο ταχύτητας.

Παράλληλα, η συσκευή αυτή λειτουργεί και σαν ταχογράφος οπότε μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα του αυτοκινήτου σας με μόνιμη καταγραφή όλο το 24ωρο.

fmp100-05

Εναλλακτική πηγή Ενέργειας

fmp100-06

Το GPS Tracker FMP100 διαθέτει εξωτερική θύρα USB, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική πηγή ενέργειας. Οπότε σε περίπτωση που το κινητό ή κάποια άλλη συσκευή σας χρειάζεται ρεύμα και φόρτιση, μπορείτε άμεσα την χρησιμοποιήσετε.

Συνδεσιμότητα Bluetooth – SOS Call

Μέσω της συνδεσιμότητας Bluetooth που μας παρέχει η συσκευή, μπορούμε πάνω του να συνδέσουμε διάφορους Bluetooth αισθητήρες της teltonika, όπως ασύρματο αισθητήρα θερμοκρασίας, ασύρματο αισθητήρα αναγνώρισης οδηγού κτλ., ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες του Tracker και το πλήθος τον δεδομένων που μπορούμε να λαμβάνουμε από αυτό.

Επίσης, με το ενσωματωμένο Bluetooth που διαθέτει το FMP100, σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να μιλήσει μέσω του κινητού με τον οδηγό του οχήματος και υπάρχει σοβαρή ανάγκη επικοινωνίας , μπορεί να καλέσει το νούμερο της κάρτας SIM που βρίσκετε στην συσκευή Gps Tracker και να συνομιλήσει μαζί του μέσω ακουστικών Bluetooth.

Αλλαγή κατάστασης σε “Private Mode”

Εάν το FMP100 τοποθετηθεί σε επαγγελματικό όχημα, αλλά μετά το τέλος του ωραρίου, επιθυμείτε να το χρησιμοποιήσει για προσωπικούς λόγους, μπορείτε με ένα “Διπλό πάτημα” του κουμπιού που διαθέτει να αλλάξετε την κατάστασή του από “Business Mode” σε “Private Mode” και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να γίνεται καταγραφή διαδρομής, χιλιομέτρων ή κατανάλωσης βενζίνης.

fmp100-07

Λογισμικό παρακολούθησης GPS Tracker

Η συσκευή FMP100 όπως και κάθε GPS Tracker, για να λειτουργήσει χρειάζεται μια κάρτα SIM(m2m) και ένα λογισμικό παρακολούθησης Tracker, στο οποίο πρέπει να συνδεθεί το Tracker. Μέσω αυτών, γίνεται δυνατή η παρακολούθηση και η αμφίδρομη επικοινωνία του οχήματος με τον ιδιοκτήτη του.

Το κατάστημα Plantron, μπορεί να σας παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης του Tracker σας, με κάρτα SIM(m2m), πρόσβαση σε εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης του Tracker σας και αντίστοιχη εφαρμογή για το κινητό σας(Android ή iPhone). Μέσω αυτών μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή τη θέση, τις στάσεις και την ταχύτητα του οχήματος σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ”Push Notifications” και “Alarms” στο pc ή το κινητό σας για υπερβολική ταχύτητα, κίνηση έξω από καθορισμένες περιοχές και κίνηση σε απροσδόκητες μέρες και ώρες(αν πρόκειται για επαγγελματικό όχημα). Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε αναφορές με δεδομένα κατανάλωσης καυσίμου, ιστορικό διαδρομών ή άλλων τέτοιων παρόμοιων δεδομένων από το όχημά σας.

Σε περίπτωση, που επιλέξετε την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης Tracker του Plantron, θα σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν την παραμετροποίηση του Tracker σας, έτσι ώστε η συσκευή σας να είναι απολύτως έτοιμη για χρήση.


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας