Παρουσίαση προϊόντων

Σύστημα συναγερμού: 4 λόγοι που αξίζει να το αποκτήσετε

Ακούτε συχνά για διαρρήξεις και κλοπές σε γειτονικά σπίτια ή σπίτια γνωστών σας. Γιατί λοιπόν αγνοείτε ακόμη και σήμερα την ανάγκη να επενδύσετε σε ένα σύστημα συναγερμού ώστε να προλάβετε ένα ανάλογο περιστατικό για το δικό σας σπίτι; Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει, ας δούμε 4 βασικούς λόγους που ίσως αλλάξουν την οπτική σας γύρω από τα συστήματα συναγερμών.

Κάτι που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε, είναι οτι οι περισσότεροι διαρρήκτες, πριν εισβάλλουν σε ένα χώρο, φροντίζουν να εξακριβώσουν όλους τους τρόπους με τους οποίους πιθανώς προστατεύεται. Και βέβαια πολλές φορές η ύπαρξη και μόνο ενός συστήματος συανγερμού είναι αρκετή για να τους αποτρέψει.

Στατιστικές έχουν δείξει μάλιστα οτι το 80% των διαρρηκτών ολοκληρώνουν τη διάρρηξη κατα μέσο όρο μέσα σε 8-12 λεπτά. Καταλαβαίνετε, επομένως, πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να σημάνει ένας συναγερμός ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα της παραβίασης.

statistic

Πριν δούμε, λοιπόν, λίγο πιο αναλυτικά γιατί αξίζει να επενδύσετε σε ένα σύστημα συναγερμού, ας δούμε εν συντομία τι ακριβώς κάνει ένα τέτοιο σύστημα.

Τι είναι όμως ένα σύστημα συναγερμού;

Ένα σύστημα συναγερμού, ανάλογα βέβαια με το πόσο απλό ή σύνθετο είναι, αποτελείται συνήθως από την κεντρική μονάδα, που μπορεί να οπλίζει και να αφοπλίζει με διαφορετικούς κωδικούς (partitioning). Ο πίνακας μπορεί να είναι ενσύρματος ή ασύρματος και περιέχει μπαταρία, που του δίνει αυτονομία σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Κάποιοι πίνακες επιτρέπουν επίσης την αποστολή ειδοποιήσεων μέσω SMS ή κλήσεων.

statistic

Άλλο σημαντικό τμήμα του συστήματος είναι οι σειρήνες, που μπορούν να τοποθετηθούν είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά και σημαίνουν συναγερμό σε περίπτωση εισβολής. Το σύστημα μπορεί να διαθέτει επίσης και αισθητήρες, όπως για παράδειγμα μαγνητικές επαφές, αισθητήρες κίνησεις, ανιχνευτές καπνού, που τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του χώρου και εντοπίζουν πιθανές εισβολές ή παραβιάσεις.

Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας αλλά και το budget που θέλετε να διαθέσετε, μπορείτε να φτιάξετε ένα αρκετά απλό ή αρκετά σύνθετο σύστημα συναγερμού.


Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε ένα σύστημα συναγερμού;

Η αγορά ενός συστήματος συναγερμού θα πρέπει να θεωρηθεί σαν μια μικρή επένδυση που αξίζει να κάνετε. Οι λόγοι είναι αρκετοί και πολύ σημαντικοί και θα τους δούμε αμέσως:

1. Η ύπαρξη ενός συστήματος συναγερμού προστατεύει εσάς και την οικογένεια σας

Δεν υπάρχει σημαντικότερο αγαθό από τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα σας, αλλά και όσων αγαπάτε. Επενδύοντας σε ένα σύστημα συναγερμού μπορείτε να προστατεύσετε την οικογένεια σας αποτελεσματικά , καθώς ο δυνατός ήχος της σειρήνας θα διώξει μακριά κάθε επίδοξο κλέφτη, αλλά και θα ειδοποιήσει τους γειτονες ώστε να σπεύσουν σε βοήθεια. Ειδικά αν στο σπίτι σας υπάρχουν παιδιά και ηλικιωμένοι, που αποτελούν συχνά εύκολο στόχο, είναι καλό να τους μάθετε πώς να τον χρησιμοποιούν σε περίπτωση ανάγκης.

2. Η ύπαρξη ενός συστήματος συναγερμού προστατεύει την περιουσία σας

Εγκαθιστώντας ένα σύστημα συναγερμού, μπορείτε με οικονομικό τρόπο να αποτρέψετε έναν διαρρήκτη. Είναι γεγονός οτι η ύπαρξη και μόνο μιας ειδικής σήμανσης που θα υποδεικνύει την ύπαρξη ενός συστήματος ασφαλείας είναι αρκετή πολλές φορές για να στρέψει τον κλέφτη μακριά. Σύμφωνα με στατιστικές, οι διαρρήκτες σπανίως αποφασίζουν να διαρρήξουν μία κατοικία ή ένα γραφείο που φυλάσσεται με σύστημα συναγερμού, καθώς τους φοβίζει το ενδεχόμενο ο συναγερμός να είναι συνδεδεμένος με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων.

3. Η επένδυση σε ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σας γλιτώσει από πολύ μεγαλύτερα έξοδα

Αν αναρωτιέστε κατα πόσο αξίζει να διαθέσετε χρήματα για την αγορά ενός συστήματος συναγερμού, σκεφτείτε το εξής: πόσα χρήματα θα χρειαζόταν να διαθέσετε σε περίπτωση απωλειών και καταστροφών μετά από μία εισβολή; Η επισκευή και αντικατάσταση τυχόν καταστροφών της περιουσίας σας μπορεί να έχει ένα τεράστιο κόστος (πχ. σπασμένα παράθυρα, κατεστραμμένα έπιπλα, διαλυμμένος εξοπλισμός κ.α) σε σχέση με τα ελάχιστα χρήματα που θα επενδύσετε στην εγκατάσταση του συναγερμού.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε επίσης και το γεγονός οτι το ακίνητο σας αποκτά μεγαλύτεροη επενδυτική αξία, αν υπάρχει εγκατεστημένο ένα σύστημα συναγερμού.

4. Ένα σύστημα συναγερμού σας χαρίζει ψυχική ηρεμία

Η ψυχική ηρεμία είναι ίσως το μεγαλύτερο όφελος που θα αποκομίσετε από την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι οτι σε περίπτωση κινδύνου ή έκτακτης ανάγκης θα είστε πάντα καλυμμένοι. Η ύπαρξη του συναγερμού θα σας δώσει μία αίσθηση ασφάλειας και γαλήνης, καθώς θα γνωρίζετε οτι τόσο η περιουσία σας όσο και αυτοί που αγαπάτε είναι προστατευμένοι κάθε ώρα και στιγμή.


Η πρόταση του Plantron

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια σειρά από συστήματα συναγερμών και αξεσουάρ που θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε την επένδυση αυτή στα μέτρα και τις ανάγκες σας.

Η δική μας πρόταση για ένα σύστημα αξιόπιστο, οικονομικό και αποτελεσματικό είναι το σύστημα συναγερμού GSM YL-007M2E που συνοδεύεται από την ασύρματη σειρήνα JD-W08.

GSM YL-007M2E

Το πακέτο περιλαμβάνει μία μαγνητική επαφή και έναν αισθητήρα κίνησης, ενώ ο συναγερμός μπορεί να δεχτεί έως 99 ασύρματους αισθητήρες και έως 4 ενσύρματους. Επιπροσθέτως, είναι Quad-band, πράγμα που σημαίνει οτι είναι συμβατός για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Τέλος, για ένα σύστημα προσαρμοσμένο ακριβώς στις προσωπικές σας απαιτήσεις, μπορείτε να διαλέξετε από τα παρακάτω αξεσουάρ που διαθέτουμε.

Ασύρματη/ενσύρματη μαγνητική επαφή MC-03B

11,79 €


Αυτή η συσκευή μπορεί να ειδοποιήσει ενσύρματα ή ασύρματα την κεντρική μονάδα όταν κάποιος ανοίξει την πόρτα ή το παράθυρο στο οποίο έχετε εγκαταστήσει τη συσκευή ή γενικά θα ειδοποιήσει την κεντρική μονάδα μόλις η μαγνητική επαφή “κοπεί”.

Ασύρματος παθητικός Ανιχνευτής κίνησης (PIR) HW-03D

13,09 €


Ασύρματος παθητικός αισθητήρας κίνησης νέας τεχνολογίας “self-designed DSP”. Κατάλληλο για το σπίτι, εξοχικό, επιχείρηση, γραφεία και αποθήκες,αφού δίνει την δυνατότητα να μην ενεργοποιείται από τα κατοικίδια ζώα.

Ανιχνευτής κίνησης εξωτερικού χώρου 4 Δεσμών Υπερύθρων

126,01 €


Ο ανιχνευτής κίνησης εξωτερικού χώρου με δέσμες υπερύθρων είναι ένα μοντέρνο προιόν υψηλής τεχνολογίας, που προσφέρει απλή εγκατάσταση και λειτουργία και είναι κομψό στην εμφάνιση.Αποτελεί έναν αισθητήρα κίνησης δέσμης curtain-type, με εμβέλεια 150 μέτρα.

Ασύρματη σειρήνα με Flash JD-W08

85,50 €


Η σειρήνα JD-W08 διαθέτει διπλό αδιάβροχο σχεδιασμό, ασύρματη τεχνολογία και χαμηλή κατανάλωση, με την ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας μπορεί να λειτουργήσει κάτω από οποιαδήποτε καιρική συνθήκη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ασύρματη ηλιακή σειρήνα JD-W06

106,00 €


Η ηλιακή σειρήνα με Flash JD-W06 διαθέτει διπλό αδιάβροχο σχεδιασμό, ασύρματη τεχνολογία και χαμηλή κατανάλωση, με την ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που φορτίζει μέσω του υψηλής τεχνολογίας ηλιακού πάνελ.

Ασύρματος Ανιχνευτής καπνού YG-01

16,12 €


Ο ενσύρματος ανιχνευτής καπνού μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε ταβάνι ή σε τοίχο. Λειτουργεί με μπαταρία 9V (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Τέλος με το θάλαμο ιονισμού που έχει, θα ειδοποιηθείτε έγκυρα αφού ο αισθητήρας θα αντιδράσει άμασα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να φτιάξουμε μαζί ένα σύστημα συναγερμού που θα σας καλύπτει πλήρως, καθώς και για ειδικές προσφορές σε μεγαλύτερα πακέτα.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας