Παρουσίαση προϊόντων

Plantron StaySecure: Ολοκληρωμένη λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης

Ολοκληρωμένη λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης χωρίς την απαίτηση Internet

Πόσες φορές έχετε ονειρευτεί να βρίσκεστε ταυτόχρονα σε δύο σημεία προκειμένου να έχετε ζωντανή, πραγματική εικόνα και ήχο και από τα δύο, ενώ παράλληλα να μπορείτε να κάνετε και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε;

Η απάντηση στο πρόβλημά σας έρχεται από το Plantron, με ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης, που θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Τι είναι το Plantron StaySecure

Η νέα έτοιμη λύση Plantron StaySecure είναι ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου του χώρου σας και αποτελείται από:

  • ένα 4G Router κορυφαίας ποιότητας (RUT240 της Teltonika),
  • δύο WiFi αυτόνομες Reolink Cameras Argus 2 WiFi,
  • και ένα απολύτως ολοκληρωμένο οδηγό εγκατάστασης και παραμετροποίησης που κάνει την εγκατάστασή του παιχνιδάκι για τον καθένα.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι σχεδιασμένο και κατάλληλο για όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς. Μπορεί να τοποθετηθεί σε σπίτια, γκαράζ, κήπους, βεράντες, κτήματα, εκτάσεις και εγκαταστάσεις πολυσύχναστων ή και απομονωμένων περιοχών. Είναι ιδανικό για εξοχικές κατοικίες ή και επαγγελματικούς χώρους που είναι απομακρυσμένοι, δίνοντας έτσι στους ιδιοκτήτες και στους εργαζομένους ένα διαρκές αίσθημα ασφάλειας, είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός αυτών. Είναι κατάλληλο ακόμη και για οχήματα μικρότερα ή και μεγαλύτερα, όπως για παράδειγμα ιδιωτικά οχήματα και λεωφορεία, για χρήση εντός ή και εκτός αυτών. Με το νέο ολοκληρωμένο προϊόν του Plantron, κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο του χώρου του στα χέρια του και έτσι μπορεί διαρκώς να αισθάνεται προστατευμένος από οποιοδήποτε εξωτερικό κίνδυνο.

Σημαντικά πλεονεκτήματα του Plantron StaySecure

Το Plantron StaySecure αποτελεί ένα ιδιαίτερο προϊόν, καθώς έχει σχεδιαστεί με προσοχή προκειμένου να κάνει τη παρακολούθηση ενός ή περισσότερων χώρων πιο εύκολη από ποτέ. Τα παρακάτω ιδιαίτερα και σημαντικά πλεονεκτήματά του, εξηγούν γιατί ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας του.

1. Το Plantron StaySecure δεν προϋποθέτει την ύπαρξη γραμμής ίντερνετ

reolink-solar-panel

Η εγκατάστασή του δεν απαιτεί ύπαρξη γραμμής ίντερνετ στο χώρο, καθώς το 4G Router εξασφαλίζει παντού και πάντα με μία απλή κάρτα SIM, εξαιρετικής ποιότητας παροχή ίντερνετ. Έτσι, είναι βέβαιο ότι κάθε χρήστης θα έχει πρόσβαση στις κάμερές του από παντού και πάντα.

2. Απλή και εύκολη εγκατάσταση από τον καθένα

reolink-solar-panel

Δεν απαιτείται η χρήση καλωδίων, καθώς η σύνδεση είναι ασύρματη. Γεγονός που κάνει την εγκατάσταση του Plantron StaySecure υπόθεση 5 λεπτών για τον καθένα, χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού τεχνικού.

3. Διαθέτει μπαταρία με αυτονομία μηνών και αντοχή στις καιρικές συνθήκες

reolink-solar-panel

Η ολοκληρωμένη λύση Plantron StaySecure διαθέτει κάμερες με ενσωματωμένη δυνατή μπαταρία, η οποία παρέχει αυτονομία μηνών, ώστε να εγκαθίστανται χωρίς τη παραμικρή χρήση καλωδίων και τροφοδοσίας. Παύει λοιπόν, να σας απασχολεί πόσο κοντά ή μακριά θα τοποθετηθούν οι κάμερες από μια πρίζα. Παράλληλα, η αντοχή σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το προϊόν οπουδήποτε επιθυμείτε, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο.

Παράλληλα, το Plantron StaySecure έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Συνδυάζοντάς το με το Solar Panel της Reolink ,μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η ηλιακή ενέργεια καθημερινά, με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η φόρτιση της μπαταρίας χειρωνακτικά.

4. Ειδοποιηθείτε άμεσα για την παραμικρή κίνηση στο χώρο

reolink-solar-panel

Το Plantron StaySecure ξεχωρίζει γιατί εκτός των άλλων, διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης PIR Motion Detector. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη αυτού του συστήματος, να ειδοποιηθεί άμεσα στο κινητό του, μόλις υπάρχει κάποια κίνηση στο χώρο. Την ίδια στιγμή, κάθε χρήστης μπορεί να έχει άμεσα εικόνα και ήχο του χώρου του με ένα απλό πάτημα στην εφαρμογή του κινητού του.

5. Αμφίδρομη επικοινωνία και ενσωματωμένη σειρήνα

Οι κάμερες του ολοκληρωμένου προϊόντος Plantron StaySecure, διαθέτουν επίσης αμφίδρομη επικοινωνία και ενσωματωμένη σειρήνα. Αυτό δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε κάθε χρήστη, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει ήχο από το χώρο ενδιαφέροντος, ενώ μπορεί να μιλήσει και να ενεργοποιήσει την σειρήνα για τη αποφυγή κάποιου συμβάντος, όταν και εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

6. Δυνατότητα καταγραφής και διατήρησης ιστορικού

reolink-solar-panel

Το ασυναγώνιστο προϊόν Plantron StaySecure διαθέτει κάρτα Micro SD για την καταγραφή οποιασδήποτε δραστηριότητας στο χώρο που εποπτεύεται. Μόλις κάποιο συμβάν γίνει αντιληπτό από την κάμερα, αυτή ξεκινά τη καταγραφή εικόνας και ήχου στη κάρτα Micro SD . Αυτές οι εγγραφές είναι φυσικά διαθέσιμες για αναπαραγωγή και απομακρυσμένα. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για το Plantron StaySecure, γιατί ακόμη και στην περίπτωση που κάποιο συμβάν έχει ήδη συμβεί, η αστυνομία ή ο χρήστης του συστήματος μπορεί να ανατρέξει σε αυτό το υλικό προκειμένου να ανακτήσει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να του φανεί χρήσιμη.

7. Εκπληκτική ευκρίνεια εικόνας χάρη στην υψηλή ανάλυση FULL HD 1920 x 1080

Οι δύο υψηλής ποιότητας κάμερες του Plantron StaySecure παρέχουν ποιότητα ανάλυσης Full HD και 2 MPixels, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε ξεκάθαρα οτιδήποτε και οποιονδήποτε βρίσκεται στο περιβάλλον ενδιαφέροντος σας. Ξεπερνιούνται έτσι δυσκολίες παρόμοιων παλαιότερων προϊόντων που σχετίζονταν με την αναγνώριση προσώπων και αντικειμένων.

8. Εκπληκτική εικόνα ακόμη και τη νύχτα

reolink-solar-panel

Το Plantron StaySecure ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο. Η κάμερά του διαθέτει αισθητήρα CMOS Starlight Vision, προσφέροντας μια πολύ καλής ποιότητος νυχτερινή λήψη. Έτσι, οποιαδήποτε νυχτερινή δραστηριότητα γίνεται ορατή σαν να ήταν μέρα, χωρίς πλέον να αντιμετωπίζονται δυσκολίες αναγνώρισης του παρελθόντος.


Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας