Η συνεργασία του Plantron με την Καλλιστώ

Το Plantron συνεργάστηκε πρόσφατα με την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ (https://www.callisto.gr/). Η Καλλιστώ δημιουργήθηκε το 2004 στη Θεσσαλονίκη, από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Ως κεντρικός διανομέας της εταιρείας Reolink, ένα από τα πιο δυνατά brands στο χώρο των καμερών και συστημάτων ασφαλείας, προμηθεύσαμε την «Καλλιστώ» με κάμερες Reolink Go  και solar panels  για την παρακολούθηση και παρατήρηση της άγριας ζωής στην Πίνδο.

Ποια λύση προτείνει το Plantron

Η κάμερα Reolink Go

Η Reolink Go είναι μια κάμερα ασφαλείας, η οποία συνδέεται με 4G-LTE και 3G δίκτυα. Αποτελεί ιδανική λύση για απομακρυσμένες περιοχές, καθώς δε χρειάζεται τροφοδοσία, αλλά λειτουργεί αυτόματα με δική της μπαταρία.Η Reolink Go περιέχει επίσης αισθητήρα κίνησης, ο οποίος σας ειδοποιεί μέσω e-mail ή μέσω της εφαρμογής. Διαθέτει ακόμη push notification, PIR Sensor και σειρήνα, που ενεργοποιούνται μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να διώξετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της κάμερας είναι οτι μπορείτε να παρακολουθήσετε τι έχει καταγραφεί, προσθέτοντας μια καρτα MicroSD στην κάμερα σας ή μέσω του Reolink Cloud. Τέλος, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο που διαθέτει, σας επιτρέπει να μιλήσετε αλλά και να ακούσετε των ήχο απ τον χώρο και να μιλήσετε στους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η κάμερα Reolink είναι ανθεκτική σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα πρόβλημα, για το λόγο αυτό φροντίστε να χρησιμοποιήσετε και την επιπλέον προστασία που παρέχει το έξτρα κάλυμμα της,

Solar Panel Reolink

Το solar panel της Reolink παρέχει πλήρη αυτονομία στις κάμερες της εταιρείας, βοηθώντας τες να λειτουργούν ασταμάτητα. Τοποθετείται εύκολα στον τοίχο και αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια στο μέγιστο, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος και προσφέροντας σας οικονομία και ανεξαρτησία.

Η 360° μοιρών δυνατότητα περιστροφής της επιτοίχιας βάσης σας δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσετε με μεγάλη ευκολία το ανθεκτικό σε καιρικές συνθήκες solar panel ώστε να εκμεταλευτείτε την μέγιστη ενέργεια από την ηλιακή ακτινοβολία.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron - Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας


Επικοινωνία

801-300-3302 (αστική χρέωση)

(+30) 26510-94333

info@plantron.gr