Παρουσίαση προϊόντων

Έξυπνη κλειδαριά Xiaomi Sherlock Smart lock S2

Ιδανική λύση για τις Airbnb και τις ενοικιαζόμενες κατοικίες σας

Η κλειδαριά Xiaomi Sherlock Smart lock S2 αποτελεί την πλέον έξυπνη λύση και το απαραίτητο gadget για την Airbnb κατοικία σας η οποία σας παρέχει την ευκολότερη διαχείριση και έλεγχο για την πρόσβαση των πελατών σας.

Με την Sherlock δεν είναι απαραίτητο να δώσετε κλειδί σε κάποιον. Μπορείτε με μεγάλη ευκολία να εξουσιοδοτήσετε για συγκεκριμένο χρόνο την εφαρμογή του πελάτη σας. Διαχειριστείτε με μεγάλη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου την πρόσβαση των πελατών σας στην Airbnb κατοικία σας.

Το κινητό σας είναι το κλειδί σας!

Το κινητό σας είναι το κλειδί σας! Μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας είτε είστε εντός ή εκτός σπιτιού, απλώς συνδεθείτε με το bluetooth και σύρτε το κουμπί όταν είστε εντός εμβέλειας.

sherlock_mobile

Mια έξυπνη κλειδαριά

Η Xiaomi Smart Lock S2 είναι μια έξυπνη κλειδαριά η οποία θα σας κρατήσει ασφαλείς απο τους κλέφτες και θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σας στον προσωπικό σας χώρο. Διαθέτει δυνατότητα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και χρήση κωδικού ξεκλειδώματος.

sherlock_smart

Εύκολη στη χρήση

Με εσωτερικό σύστημα εγκατάστασης το smart lock S2 δεν χρειάζεται αλλαγή κλειδαριάς, το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε ένα αντικλείδι στην ειδική θήκη η οποια είναι εξοπλισμένη με αυτοκόλλητο 3M και πλήρως διαμορφωμένη για να αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες.

sherlock_kye
sherlock_kye_2

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κλειδί σας κανονικά χωρίς να επιρεάζει την λειτουργία της κανονικής κλειδαριάς. Απ την στιγμή που θα βάλετε το κλειδί σας στην κλειδαριά ο μηχανισμός της Xiaomi απωθείται και όταν αφαιρέσετε το κλειδί σας απ την κλειδαριά η ειδική θήκη σπρώχνει τον μηχανισμό πάλι πίσω.

Με ειδικό αντικλεπτικό σύστημα

H Xiaomi Smartlock S2 σας παρέχει ειδικό αντικλεπτικό σύστημα, το οποίο κατα την ενεργοποίηση του στρέφει το κλειδί στις 15 μοίρες αποτρέποντας το “σπάσιμο” της κλειδαριάς απ τους κλέφτες. Επίσης αποτρέπει άλλους χρήστες απ το να ξεκλειδώσουν την πόρτα. Κατα την ενεργοποίηση του anti-theft mode μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόνο μεσω της εφαρμογής του κινητού σας ενώ κατα την απενεργοποίηση του μπορεί να προστεθεί κλειδί και απο την άλλη πλευρά.

sherlock_kye_3


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρίες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Κέρβερο, το QR-Patrol, το MyLoneWorkers και το SpotyPal) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας