Παρουσίαση προϊόντων

QuSpot & QuMax Antennas for Teltonika Routers

Το Plantron επίσημος διανομέας των κεραιών QuSpot και QuMax της QuWireless!

To Plantron, σας παρουσιάζει σε συνεργασία με την QuWireless τις μοναδικές και καινοτόμες QuSpot και QuMax κεραίες, κατάλληλες για όλα τα μοντέλα Router της Teltonika.

Είναι ξεχωριστές καθώς, είναι σχεδιασμένες ώστε το router να τοποθετείται στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η απολαβή και η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

qu02

Το υλικό κατασκευής τους είναι εξαιρετικής ποιότητας, παρέχοντας έτσι απόλυτη στεγανότητα και αδιάβροχη προστασία, ακόμα και κάτω από τις χειρότερες καιρικές συνθήκες.

Η κεραία Quspot, τροφοδοτείται εξωτερικά (μέσω καλωδίου Ethernet που καταλήγει σε ένα PoE Power Τροφοδοτικό) και αυτή με τη σειρά της αναλαμβάνει την τροφοδοσία του router που βρίσκεται στη εσωτερικό της .

qu03

Με τις QuSpot και QuMax, καταργούμε τις εξωτερικές κεραίες 3G/4G & Wifi καθώς και τα ομοαξονικά καλώδια, ελαχιστοποιώντας έτσι το χρόνο εγκατάστασης αλλά και τις απώλειες του σήματος λόγω του ομοαξονικού καλωδίου.

Βρείτε τη QuSpot και QuMax που ταιριάζει στο Router σας

QuSpot for RUT240


QuSpot for RUT950


QuSpot for RUT955


QuSpot for RUX12/14


QuMax for RUT240



Λίγα λόγια για το Plantron

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron αποτελεί τμήμα της εταιρείας Terracom, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης, πολλά ξενοδοχεία, εταιρείες facilities, πανεπιστήμια κλπ.

H Terracom έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, (με χαρακτηριστικά παραδείγματα το QR-Patrol, το MyLoneWorkers, το SpotyPal και τον Κέρβερο) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Στην εταιρεία ανήκει επίσης και το LiveAll.eu, μια ολοκληρωμένη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα SMS Marketing που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στείλετε μαζικά μηνύματα προς τους πελάτες σας άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.


Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων του Plantron. Βρείτε κάμερες ασφαλείας (ΙP, ασύρματες, δικτυακές, κλπ) και συναγερμούς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού σας είτε για την επαγγελματική σας εγκατάσταση.


Δείτε όλα τα προϊόντα του Plantron – Αγοράστε ηλεκτρονικά κορυφαίας ποιότητας