0item(s)

Δεν υπάρχουν αντικείμενα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Το Plantron, φέρνει πρώτο στην Ελλάδα, το πρώτο και ολοκαίνουργιο 5G Router της Teltonika, RUTX50. Κατάλληλο για επικοινωνία 5G σε υψηλές ταχύτητες και μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων μέσω δικτύου 5G , με την αξιοπιστία της Teltonika.

Read More
26 Σεπτεμβρίου 2022 1:04:56 μ.μ. EEST

Το Plantron ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Teltonika σε Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζει και φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο φορτιστή Ηλεκτρικού Οχήματος(EV), που μόλις κυκλοφόρησε και θα μεταμορφώσει την εμπειρία φόρτισης του οχήματός σας.

Read More
16 Σεπτεμβρίου 2022 2:33:38 μ.μ. EEST

To Plantron, σας παρουσιάζει σε συνεργασία με την QuWireless τις μοναδικές και καινοτόμες QuSpot και QuMax κεραίες, κατάλληλες για όλα τα μοντέλα Router της Teltonika. Είναι ξεχωριστές καθώς, είναι σχεδιασμένες ώστε το router να τοποθετείται στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η απολαβή και η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Read More
26 Φεβρουαρίου 2022 11:37:27 π.μ. EET

Το Plantron φέρνει πρώτο στην Ελλάδα τα 2 μοντέλα της Ledger Nano X και Nano S! Πρόκειται για 2 ασφαλή φυσικά πορτοφόλια για τα κρυπτονομίσματά σας, στα οποία μπορείτε να κρατάτε μια πληθώρα από διαφορετικά κρυπτονομίσματα όπως πχ.Bitcoin(BTC) ή Ethereum(ETH) ή Cardano(ADA) ή Ripple(XRP), στη τσέπη σας, offline και ασφαλή. Κάντε εύκολα ψηφιακές πληρωμές, διαχειριστείτε και επενδύστε άμεσα τα κρυπτονομίσματά σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Read More
17 Δεκεμβρίου 2021 10:54:54 π.μ. EET

Το Plantron, είναι εδώ για να σας φέρει πρώτο την νέα αναβαθμισμένη έκδοση του best-seller μοντέλου όλων των εποχών RUT240, προσφέροντας στο ίδιο ακριβώς μέγεθος, πολύ περισσότερες δυνατότητες και μηχανική αντοχή. Το RUT360 είναι η λύση για όσους έχουν ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις από την 4G σύνδεση τους.

Read More
31 Αυγούστου 2021 4:11:19 μ.μ. EEST

Το PLANTRON στα πλαίσια της συνεργασία του με την Reolink, φέρνει πρώτο στην Ελλάδα την ολοκαίνουργια, έξυπνη, περιστρεφόμενη, 4G κάμερα Reolink GO PT, που μόλις κυκλοφόρησε. Υποδεχτείτε λοιπόν, την νέα εμπειρία 24ώρης ασφάλειας, που θα σας συναρπάσει, με καινούρια χαρακτηριστικά και εφαρμογές, όπου και αν βρίσκεστε!

Read More
18 Μαρτίου 2021 11:32:03 π.μ. EET
Το Plantron ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Teltonika σε Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζει και φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο "Plug and Drive"" GPS Tracker, που μόλις κυκλοφόρησε. Υποδεχτείτε λοιπόν, το νέο εύχρηστο Teltonika FMP100 GPS Tracker που μπορεί σε δευτερόλεπτα να εγκατασταθεί / απεγκατασταθεί από τον ίδιο τον οδηγό του οχήματος.Read More
11 Μαρτίου 2021 11:54:34 π.μ. EET

Το Plantron, ως ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της Teltonika στην Ελλάδα, σας παρουσιάζει πρώτο τα δύο ολοκαίνουρια βιομηχανικά Gateways, το TRB255 και το TRB245! Μικρά, ανθεκτικά και ιδανικά για εγκατάσταση σε χώρους που χρησιμοποιείται ακόμη και παλαιότερος εξοπλισμός, ο οποίος χρειάζεται να επικοινωνήσει με μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας.

Read More
17 Ιουνίου 2020 10:22:44 π.μ. EEST
Το Plantron ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Reolink, του ισχυρότερου brand αυτή τη στιγμή σε έξυπνες κάμερες ασφαλείας σας παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα ασύρματων καμερών της Reolink, την Reolink Argus Eco και την Reolink Argus PT. Υποδεχτείτε την νέα εμπειρία 24ώρης ασφάλειας, με νέα χαρακτηριστικά και εφαρμογές, όπου και αν βρίσκεστε!Read More
11 Ιουνίου 2020 11:59:15 π.μ. EEST

Πόσες φορές έχετε ονειρευτεί να βρίσκεστε ταυτόχρονα σε δύο σημεία προκειμένου να έχετε ζωντανή, πραγματική εικόνα και ήχο και από τα δύο, ενώ παράλληλα να μπορείτε να κάνετε και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε? Η απάντηση στο πρόβλημά σας έρχεται από το Plantron, με ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης, που θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Read More
8 Μαΐου 2020 11:47:53 π.μ. EEST

Για όλες αυτές τις εταιρίες η διαχείριση στόλου (fleet managment) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο ώστε να σχεδιάσουν και να βελτιστοποιήσουν τα δρομολόγια τους, να έχουν ανά πάσα στιγμή εικόνα που παραδόθηκε τι και που πρόκειται να παραδοθεί μια παραγγελία, αλλά και να κοστολογήσουν όλη αυτή την διαδικασία. Το Plantron ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Teltonika σε Ελλάδα και Κύπρο διαθέτει δύο μοντέλα GPS tracker τα οποία μπορούν σε δευτερόλεπτα να εγκατασταθούν, από τον ίδιο τον οδηγό, στο όχημα.

Read More
26 Μαρτίου 2020 3:07:30 μ.μ. EET

Όταν η επιτήρηση είναι ζωτικής σημασίας, η σειρά δικτυακών καμερών της Reolink προσφέρει τη λύση. Εξοπλίστε το χώρο σας με τις κάμερες υψηλής ποιότητας, με έξυπνη ανίχνευση κίνησης και ειδοποίηση με SMS ή και email. Έχουν μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη απόδοση, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου οι κίνδυνοι ασφαλείας είναι μεγαλύτεροι. Είναι προσβάσιμες εξ’ αποστάσεως, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν εικόνα από όποιο σημείο έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Read More
27 Φεβρουαρίου 2020 12:58:12 μ.μ. EET

Το Plantron είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων που κατασκευάζει η King Pigeon. H King Pigeon είναι ένας διεθνής κατασκευαστής που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις IoT και συστημάτων ελέγχου. Από την ίδρυσή της, η King Pigeon έχει αφιερωθεί στη βελτίωση των τεχνολογικών ΙοΤ λύσεων και στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων λύσεων για την αντιμετώπιση των ολοένα αυστηρότερων απαιτήσεων σε όλο τον κόσμο.

Read More
14 Φεβρουαρίου 2020 11:04:00 π.μ. EET
Το SpotyPal είναι το πιο ολοκληρωμένο Bluetooth tracker της αγοράς για ανίχνευση αντικειμένων. Κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά από την εταιρεία Terracom, που εδρεύει στα Ιωάννινα, και συνοδεύεται από μία πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών που δεν συναντάς συχνά συγκεντρωμένες σε μία συσκευή, καθιστώντας το έτσι το απόλυτο Bluetooth Tracker.Read More
8 Οκτωβρίου 2019 1:55:29 μ.μ. EEST

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τρεις νέες επιλογές σε router της Teltonika

Read More
11 Σεπτεμβρίου 2019 2:18:40 μ.μ. EEST

Το Plantron συνεργάστηκε πρόσφατα με την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ (https://www.callisto.gr/). Η Καλλιστώ δημιουργήθηκε το 2004 στη Θεσσαλονίκη, από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Read More
26 Ιουλίου 2019 4:24:00 μ.μ. EEST

Πόσες φορές χρειάστηκε να απομακρυνθείτε από τον χώρο σας για να αποκτήσετε καλύτερο σήμα στο κινητό σας; Μην αφήνετε τις επικοινωνίες σας να χάνονται λόγω χαμηλού σήματος! Η λύση υπάρχει και είναι απλή: με έναν ενισχυτή σήματος κινητής τηλεφωνίας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δυναμώσετε το σήμα του κινητού σας για να έχετε απόλυτη κάλυψη ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Read More
16 Ιουλίου 2019 3:49:22 μ.μ. EEST
Το Plantron συνεργάστηκε πρόσφατα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ως κεντρικός διανομέας της Τσέχικης εταιρείας Papouch, εξοπλίσαμε το Αστεροσκοπείο με Gnome 232, μία λύση για μετατροπή 10/100 Ethernet σε RS232, παρέχοντας ταυτόχρονα και πλήρη τεχνική υποστήριξη για αυτά.Read More
12 Ιουλίου 2019 12:25:18 μ.μ. EEST

Ακούτε συχνά για διαρρήξεις και κλοπές σε γειτονικά σπίτια ή σπίτια γνωστών σας. Γιατί λοιπόν αγνοείτε ακόμη και σήμερα την ανάγκη να επενδύσετε σε ένα σύστημα συναγερμού ώστε να προλάβετε ένα ανάλογο περιστατικό για το δικό σας σπίτι; Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει, ας δούμε 4 βασικούς λόγους που ίσως αλλάξουν την οπτική σας γύρω από τα συστήματα συναγερμών.

Read More
27 Ιουνίου 2019 12:57:29 μ.μ. EEST

Η κλειδαριά Xiaomi Sherlock Smart lock S2 αποτελεί την πλέον έξυπνη λύση και το απαραίτητο gadget για την Airbnb κατοικία σας η οποία σας παρέχει την ευκολότερη διαχείριση και έλεγχο για την πρόσβαση των πελατών σας.

Read More
14 Ιουνίου 2019 12:23:51 μ.μ. EEST

Το Teltonika RMS είναι το λογισμκό απομακρυσμένης διαχείρισης το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση με αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης για τις δικτυακές συσκευές Teltonika και με μεγάλη ευκολία.

Read More
21 Μαΐου 2019 1:34:13 μ.μ. EEST

5 έξυπνες λύσεις από το Plantron που θα σας προσφέρουν, ασφάλεια, εξοικονόμηση κόστους και χρόνου.

Read More
22 Απριλίου 2019 2:45:38 μ.μ. EEST
Tο RUT850 είναι ένα συμπαγές με λεπτό σχεδιασμό LTE wireless router το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε μικρά οχήματα ή λεωφορεία, φορτηγά και άλλα βαρέα μεταφορικά μέσα.Read More
16 Απριλίου 2019 9:55:00 π.μ. EEST
Η λειτουργία του χρονοπρογραμματισμού της Netio σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις εξής ενέργειες (On/Off/Επανεκκίνηση) αυτομάτως βασισμένο σε ώρα και μέρα. Έτσι σας βοηθά να εξοικονομήσετε πόρους και χρόνο, όταν κλείνουν αυτομάτως οι πρίζες που δεν χρειάζεστε.Read More
14 Μαρτίου 2019 2:27:29 μ.μ. EET

Η απόλυτη αυτονομία σε κάμερες υψηλής ποιότητας είναι πλέον γεγονός. Στο Plantron.gr θα βρείτε τις νέες, αυτόνομες και επαναστατικές κάμερες Argus 2 της Reolink.

Read More
16 Ιουλίου 2018 12:37:04 μ.μ. EEST

To PLANTRON ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις διακρίνεται για τις υψηλές πωλήσεις ως κεντρικός διανομέας της Teltonika, κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρίας σε 3G και LTE routers και σας προτείνει μια σειρά από απλά στην υλοποίηση, αλλά πολύ σημαντικά βήματα για την θωράκιση του GSM router σας.

Read More
30 Μαρτίου 2018 2:34:02 μ.μ. EEST

Το Plantron σας παρουσιάζει τα bestseller κινητά τηλέφωνα τα οποία και σας προτείνει ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή με βάση και τις αξιολογήσεις των πελατών-χρηστών.

Πρόκειται για τα μοντέλα των εταιρειών Xiaomi και Huawei, 2 εταιρείες οι οποίες έχουν σημειώσει εξαιρετικές διακρίσεις σε πωλήσεις και ταυτόχρονα πολύ θετικές κριτικές από το ευρύ κοινό των χρηστών.

Read More
14 Μαρτίου 2018 1:34:05 μ.μ. EET

Το Plantron παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση ή ιδιώτη με ποιοτικά ηλεκτρονικά υψηλής τεχνολογίας και το 2012 συνάπτει συνεργασία με την Teltonika μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες στον τομέα του GPS Tracking και των GSM routers.

Read More
6 Μαρτίου 2018 2:56:59 μ.μ. EET

Δείτε το σχετικό video με τον Οδηγό εγκατάστασης GPS Tracker της Teltonika

Read More
19 Οκτωβρίου 2017 2:13:18 μ.μ. EEST

Δείτε το σχετικό video με οδηγίες παραμετροποίησης για την εγκατάσταση των αισθητήρων THT2 και TQS3

Read More
13 Οκτωβρίου 2017 10:45:14 π.μ. EEST

Το Απομακρυσμένο Σύστημα Διαχείρισης (RMS: Remote Management System) έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διευκολύνει τον έλεγχο και την αποτελεσματική διαχείριση όλων των δικτυακών συσκευών της Teltonika, συμπεριλαμβανομένου των Routers RUT2XX, RUT8XX και RUT9XX.

Read More
29 Σεπτεμβρίου 2017 4:13:06 μ.μ. EEST

Οι GSM Controllers, είναι χρήσιμες συσκευές και αρκετά λειτουργικές για βιομηχανικές εφαρμογές αλλά και για ιδιωτική - οικιακή χρήση. Μέσω των GSM Controllers, μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε και να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε αυτόματα και απομακρυσμένα άλλες συσκευές.

Read More
20 Σεπτεμβρίου 2017 11:58:54 π.μ. EEST

Ένα μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι των φωτοβολταϊκών και αιολικών εγκαταστάσεων είναι πως η απομακρυσμένη συνήθως τοποθεσία τους δε δίνει τη δυνατότητα ύπαρξης σταθερής ADSL γραμμής Internet που θα διευκολύνει την παρακολούθηση και εποπτεία του σταθμού

Read More
4 Αυγούστου 2017 3:07:49 μ.μ. EEST

Ένας ενισχυτής σήματος κινητής τηλεφωνίας είναι ένα σύστημα που περιλαμβάνει κεραίες, καλώδια και έναν ενισχυτής. Δέχεται ένα υπάρχον σήμα το οποίο βρίσκεται εκτός σπιτιού, επιχείρησης ή οχήματος, το ενισχύει και ύστερα μεταδίδει αυτό το σήμα σε έναν εσωτερικό χώρο που έχει αδύναμο ή σχεδόν καθόλου σήμα.

Προκειμένου το σύστημα να δουλέψει, πρέπει να υπάρχει ένα σταθερό εξωτερικό σήμα το οποίο θα φτάσει στο σύστημα προκειμένου μετέπειτα να ενισχυθεί. Οι ενισχυτές σήματος δεν είναι δυστυχώς δυνατόν να δημιουργήσουν σήματα μόνοι τους, αλλά ενισχύουν και μεταδίδουν σήματα κινητής τηλεφωνίας. Συνεπώς, εάν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε μια εξωτερική κεραία σε μια τοποθεσία που ήδη έχει σήμα, τότε ο ενισχυτής σήματος δε θα δουλέψει για εσάς.

Read More
4 Αυγούστου 2017 12:59:07 μ.μ. EEST